61

Реалист

преди 5 години

Трамваите и тролеите са най-добрият надземен транспорт за София, но това самоковкста *** от ГЕРБ никога няма да го разбере. С унищожаването на трамвайната и тролейбусната мрежа в София, Фандъкова и ГЕРБ нанасят непоправими щети и на икономиката на София и на България.

60

?

преди 5 години

Тая 6-ца къде е вървяла до сега, че аз не съм я ползвал, понеже съм от Люлин?

59

Анонимен

преди 5 години

Тоя , трамвай е излишен.

58

Софиянец

преди 5 години

Хехехеее , плюйте червени плювковци , има надница , а ?????

57

Софиянец

преди 5 години

До АнонименФен на Иванчева ли си ?????

56

Анонимен

преди 5 години

От Спаси София да обещаят, че ще възстановят трамвай 6 и ще спечелят изборите с 99% и готово.

55

Софиянец

преди 5 години

До FallschirmspringerИ защо , има си експерти за тази работа?!?!

54

Анонимен

преди 5 години

А кой ще спаси София от самозванците "спаси София" ???

53

Анонимен

преди 5 години

А може ли само от "спаси София" да ми обяснят за какво са ни трамваите? Кой ще е луд да се вози на трамвай вместо на метро ?

52

селенина с кулило

преди 5 години

нас на село не ни пука за трамвайте на столичани ние сме от далбоката провинция имаме си магарета и каручки и колилета и на болят мандракукерите за столичните трамвай и трасета....

51

До 52

преди 5 години

То там петицата не виждам как изобщо ще минава от паркиралите автомобили.

50

Анонимен

преди 5 години

Видяхте ли как закараха Иванчева в болница?Окована, като Ханибал Лекстър, само маската липсваше, а всите родни ъндерграунд знаменитости при нужда от лечение в болница отиват, като ВИПОВЕ с ехидна усмивка и свободно.

49

Анонимен

преди 5 години

Удължават в момента трасето на Тролейбус 5 от крайната спирка в Младост 1 до обръщалото на 306 в Младост 2. Неколкостотин метра и то напълно безмислено. За сметка на това обаче ликвидират трамвайни трасета. Вместо да удължат трасето на трамвай 6 нагоре към Лозенец, те решиха да го ликвидират. Няма никога да се оправи София. Колите не са транспорта на бъдещето най-вече не заради емисиите и екологията, а заради липсата на паркинг и пренаселеността от безброй коли.

48

Fallschirmspringer

преди 5 години

Толкова си може женицата.Според мен крайно време да престане издигането на постове за кмет да са художници,писатели ,фотографи,музиколози,учителки/освен,ако са по математика или физика/.На такъв пост трябва да се издигат архитекти,строителни инженери,в краен случай и от други специалности.Разни скорозрейни менажери,или специалисти по движение на проекти,да бъдат държани по-надалеч.Те нямат логическо мислене ,а в случая е желателно кметовете да са от София,а не пришълци от преди 40-50 години

47

Софиянец

преди 5 години

Хехехееее , червените плювковци плюят ли плюят , пфффффф!!!

46

Анонимен

преди 5 години

Ранобудните май спят или парите за надници са привършили??????

45

До 43

преди 5 години

Не само вилнеят, а и въобще не им пука, блокират улици, рушат инфраструктурата и после замазват с времени кръпки. Около естакадата открита, като първата с европейски средства тържествено от Фандъкова е трагедия. Часта около обръщалото на 306 я разкопаха за да включат нови сгради към топлото, но заровиха изкопите, които я издържат до зимата я не. включените сгради са на Кири гела, ре 58 милиона му опростиха, та едва ли някой ще го накара да възстанови пътната настилка.

44

Анонимен

преди 5 години

Това е безобразие.

43

Анонимен

преди 5 години

до 41 точно така кметицата беше арестувана показно и сега я разкарват като най-големият престъпник окована във вериги.През това време турците на които бойко хариза срещу тлъст рушвет половин Младост ще презастроят квартала,а тлъстата комисионна ще е за кметицата на София.Колкото за изборите нали знаете1че за тях гласуват 15% най-вече роми и държавни служители.

42

Анонимен

преди 5 години

Обещания, обещания и накрая едно голямо нищо това са управляващите.