40

Некъф

преди 5 години

Демокрация по хамерикански !!!

39

Ставрю

преди 5 години

В Америка и днес ги мачкат и какво. За съжаление не трябва да се месят религии и цветнокожи така ще бъдем по мирни

38

kkk

преди 5 години

поснах салза

37

Анонимен

преди 5 години

Поредната статия, която ме кара да си мисля, че проблемите на чернокожите изобщо не ме касаят по никакъв начин. Нито сме колонизирали, нито сме участници в гореописаните драми, нито имаме местни чернокожи/индианци/каквито и да било, за чиято злощастна участ би трябвало да се притесним. Единственото сигурно е, че не трябва да си внасяме чернокожи, за да не трябва да минаваме през същите епизоди.

36

Анонимен

преди 5 години

Статията е като от Работническо дело!

35

Анонимен

преди 5 години

Тук има няколко индивида кито са пропуснали таз ве4ерната си доза хап4ета и пляскат пглупости. Африканците не са виновни 4е краварите насила са ги домъкнали на територията на Индианците. На вси4кото отгоре са им слугували и работели за къшеи хляб. Обраха им златото и диамантите колонизираха им държавите и после ревът 4е африканците ги мразят. Вие ще ги оби4атели ако ви направят роби и ви унищожат и ограбят държавата. Не 4е ве4е не сте краварска колония не го ли усещате дебелия ве4е 30 години.

34

Анонимен

преди 5 години

До АмериканИ като са достатъчно що в Африка са още с колибите?Що идват за социални помощи?Нали са можещи способни независими?Що все към подаянията ги влече.Не знам дали знаете но голяма част от чернокожите 'учени' в САЩ са плод на квотната политика.Тоест грамотен-неграмотен - професор щото иначе било расистко.Та те така.

33

Анонимен

преди 5 години

В България също виновен до доказване на противното.

32

Джедай Мастър

преди 5 години

Къде е "горната фотография"?

31

Американ

преди 5 години

Когато в преследване на престъпник умре полицай, престъпника съдят за смъртта на полицая, та затова ченгето утрепан с един куршум, а убийците няколко.

30

Американ

преди 5 години

До 29Умен си колкото умно куче и също толкова образован.*** има достатъчо и учени, и прорамисти и лекари и подобни, ама от България не се вижда..

29

небъркай в раните

преди 5 години

по-голяма гнусотия да преписваш събития които са станали преди да се родиш, а ги предствяш като очевадец- такава гнусотия няма.и от къде на къде ще рови някаква си Джурасика в раната на Обществото. Какво цели, каво иска, какво получава.я седни мамелудке да опишеш Херошимата и нагъзати, там да те видиме.

28

Василев

преди 5 години

Чичо Сорос ще направи на *** партия ,ще я финансира и организира, и тогава ще ядете топалката!!!Въпрос на време е, семето е посято, сондажите са пуснати, в обществото вече витае лошата новина, а тя винаги се случва, когато му дойде времето!!!Агент Илойн Гибсън!ЦРУ!!!

27

Василев

преди 5 години

Селяни прости, според случайно ли е, че винаги в холивудските филми добрите роли се дават на чернокожите, а см.отаняците и д.ебилите са белите!!!Селяни прости, пак ме обзе шизофренното разстройство, не знам какво да правя???Агент Бенджи баладар!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

Равенство не се постига с бунтове нека *** излъчат учени, професори, писатели инженери художници, програмисти. Дори маите са строили пирамиди от Африка нищо добро не е дошло. *** и за роби не стават и трябва да бъдат хвърляни на прасетата, само се множат като плъхове един ден ще си запечатвате вода в буркани, както е предсказала баба Ванга като станат 15 млрд човека на планетата.

25

Василев

преди 5 години

Тромпета не е ли популист, като казва че ще строи ограда с мексиканците, а вътре американската държава се ц.иган.изира???Според мен яко ги работи американските селяни!!!Агент Джордаи Манохан!ЦРУ!!!

24

Анонимен

преди 5 години

Само който не в живял в Америка, само той не знае какви *** са ***

23

Циник

преди 5 години

Време е цивилизования свят да ПРЕОТКРИЕ расизма....ако иска да оцелее!

22

Василев

преди 5 години

Спокойно бе селяни прости, белите европейски раси трябва да се омешат, да се ци.***.изират, да се ис.лямизират!!!И ние всеки ден ще ви снасями добри новини, за лошите бели расисти и н.ацисти, които тормозят бежанци и чернокожи!!!Селяни прости, как си мислете, дали ЕС и ЕК , ще ви наложат глоби или санкции, за това че се подиграхте с великите и всемогъщи корпорации, като не приехте Истанбулската конвенция!??Ще ядете тупалката селяни прости, хем боли , хем няма пари!!!Агент Даниъл Хоровиц!ЦРУ!

21

Провокативни новини

преди 5 години

Г.о.д.и.н.и.т.е. са лошаа дума и за това е цензурирана?? Днес б не сте добре!!