101

ПЕНКО

преди 5 години

ПРОТЕСТ С БУРКИ ...И КЪДЕ ...ТАМ КЪДЕТО НЯМА ,КОЙ ДА ГИ ОТСТРЕЛВА , КОЙ ДА ГИ ВКАРА В КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ И КОЙ ДА УНИЩОЖАВА ДЖАМИИТЕ, ОТ КОИТО СЕ ПЪРКАТ !!??!!?? ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ,КОЛКО ВРЕМЕ ОСТАВА ОТ НОВИЯ ХИТЛЕРИЗЪМ!!! ЕХ -МАНГУРИ ...ЕХ -СЕМИТИ ...ЕХ МЮСЛИМИ ...ЕХ -ЕВРОПЦИ ... ЕХ СВЕТОВНА БАНКА-"БАНЯ"- ЕХ -МВФ ...- АХ ИЗЧЕЗНАЛ САЩ !!!!!!!!

100

Гост

преди 5 години

Да си ходи обратно там откъдето е дошла, да я е...т кой що свари и да е безгласна буква докато пукне като ***.

99

Анонимен

преди 5 години

Като искат да си ги носят да си вървят във държавите си и там да се правят на артисти

98

Centurion

преди 5 години

Хора,защо са ви тези пингвини,какъв е практическият смисъл от тяхното съществуване,защо ги допускате воопще на територията на Християнска Европа,Защо????За да живеят в страх децата ви ли,за да ги убиват и взривяват,за да налагат гнусните си обичаи или да им гледаме нелицеприятните мутри,!!!Те просто нямат място тук!!!Мързеливи и прости!!!Само след 20/30 години ще залеят всичко!!!Те са тумор който трябва да се изреже до дъно!!!На тях ли искате да оставите Европа!!!

97

Вкусове

преди 5 години

Ето, те сами си искат затвора в който се намират! Значи си го заслужават.

96

Факт!

преди 5 години

Няма понятие като християнска част във Франция църквата е отделена от държавата от 1905 година.Времето на религиозните войни отдавна е изтекло!

95

ССС

преди 5 години

Българските власт да не си играят с нашите роми приели исляма срещу заплащане,а преди бяха евангелисти с пари от САЩ,заради изборни гласове!!!Да не отчитат само дейност срещу "организирана престъпност"показни акции за вдигане на рейтинг,това е най голямата опасност за страната,те ще завлекът и българските мюсулмани!!!Който носи чершав и бурка,най тежка присъда по закон!!!В бурка не се познава мъж или жена,може и да е терорист!!!От тези"мюсулмани"няма да заминат в илямска страна,тук им плащат!

94

Redhorn

преди 5 години

РАЗБИРА СЕ, че ще ги забранят.ТОВА Е ЗАПАДНА ЕВРОПА! Тоест,християнската част от Европа.На който мюсюльманин клъцнат не му харесва,куфарчето и е свободен да си ходи там където обрязват пипера.Ако иска да стои тук,ще спазва и зачита законите и МАНТАЛИТЕТА на зап.европа.

93

Гатърбайтер

преди 5 години

Тези ко протестират гонят ги. Да си отиват във пустонятаОтиваш във една държава и спазвал техните закони ценности и изисквания, приели са ги да им плащат помощи да живеят охолно, да се въдят безбройно на чужд гръб. Не става да си ходят и въдят там

92

Centurion

преди 5 години

Светът може само да спечели ако ги няма!!!Не е трудно ,нито би отнело много време!!!

91

Нико

преди 5 години

Синджира на рогите и марш от където са дошли нагла ...

90

Не ми е ясно

преди 5 години

Винаги съм се чудела защо тези "вярващи и отдадени на религията" жени са явно лицемерни. Нали уж не трябва за показват косите и лицата си, за да не будят сексуални желания у мъжете, а през последните няколко години непрекъснато виждам жени с покрити коси, но с провокативно облекло и изключително силен (да не употребявам "проститутски") грим?!Объркана съм тотално...

89

Анонимен

преди 5 години

Някоя организация за защита правата на човека няма ли да се самосезира ... За българските роми са много активни тези радетели

88

ehdjr

преди 5 години

всеки емигрант да му се казва поне щом го прием живееш според нашите обичаи или вън както го каза Путин

87

Хесус

преди 5 години

Ако питаш мен, всякакви религиозни действия и религията като цяло трябва да бъдат отстранени.

86

Анонимен

преди 5 години

Никой не забранява кърпите, така ме носите си ти, но да ви се виждат лицата.

85

Отвратен

преди 5 години

Точно така си представям Сатаната. Той няма лице, няма тяло ... Само " мрак" и гнус.

84

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Чак сега посмях да погледна снимките. За малко да повърна!Изпитвам интимна смес от отврaщение, стpах, rняв и други крайно отрицателни емоции които не мога да дефинирам.Снимките трудно се понасят от нормални хора.

83

KOKO

преди 5 години

EGATI VAMPIRKITE....

82

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

От новината с не се разбира чаршафесите агресивно демонстриращи принадлежност към ретроградното и античовешко учение ислям глоба от 6000 евро ли им е наложена или или са вкарани в пандиза са шест месеца...Ислямските rниди на обществено място ли са били заловени или това е само акция във социалните мрежи?Тече ли процедура по екстрадиция на чаршафесите и подстрекателите им които имат и чуждо гражданство, като опасни за сигурността на гражданите?Какви са наказанията за прокламиране на ислям?