33

Никола

преди 4 години

Боже прости им на рубладжиите. Една година след смъртта на българина, човека исполина Божидар Димитров чета че плюят и хулят. Анонимни *** вие вършите безсмислена работа, всъщност харчи те парите на душманите. От моето сърце няма да го извадите. А за неграмотните ваши да са те ще ви за копаят. Вечна памет на човека накарал ме да заобичам историята и да се гордея че съм българин. Цанев също е велик много години му желая.

32

Анонимен

преди 5 години

Ти чакаш Стефан Цанев, аз пък Веждичката. Всеки си чака по някого. Дано да се поизчисти малко.

31

Анонимен

преди 5 години

Божо, българинат, историкът, да го изгорят... не ми се вярва, та той си беше изгорял и преди.

30

подла гавра с ПрБоДи

преди 5 години

ти написа: Службогонец и партиен ветропоказател.и не само това ами мноо клъст, длибел и сланитутец бе он.тъз консерва дета я изсипаха има ли цертификат че няма чума .това разнасяне на пепелта е като да го вържат с едно въже за джип и да го влачат по улиците, после с делта плано и да го веят у въздухо и накрая да го влачат с моторница за водни ски и кво артиса да заровят или минат на барбекюто. . . Как може такава гавра с Професор Б Димитров? какво зехте да *** погребенията ни бе?

29

Анонимен

преди 5 години

Един *** по малко ,чакаме Стефан Цанев .

28

Анонимен

преди 5 години

До бай ТъпчоНе го слагай на сърце бе тъпчо, то и пепелта е тор, ама от тоя е кисела и вредна.

27

Българин

преди 5 години

А дано и ДС другарите му намерят покой и ние от тях, от престъпленията и кражбите им.

26

бай Тъпчо

преди 5 години

Ееее, Боже, Божеее...колко мъка има по този свят, Боже... Никога да не давате човек да го кремират, ей!Ако някой каже, че туй е прахта на професора-да иде скришом да види как ги горят...Тука има прах от още дузина човека, от дрехи разни и дъски от сандъци-абе каквото са турили с лопатата бе.Човек трябва са погребе в земята, да даде живот на други гадинки и растения, защото туй е кръговрата от който всичко е дошло...ама мързеливата рода гледа по-лесното.Изгорения човек е едно нищо и язък за него!

25

Анонимен

преди 5 години

Да го бяха изгорили жив.

24

Анонимен

преди 5 години

нищо....

23

Анонимен

преди 5 години

Велик човек и докрай патриот!Колоритна личност,ходеща историческа енциклопедия, забавен, сладкодумец,ще ни липсват интересните му предавания,Бог да го прости!Доколкото знам,той е потомък на бежанци от Беломорска Тракия и докрай в сърцето си носеше любовта към България.

22

Анонимен

преди 5 години

Разпръснаха част от праха му...*********От коя част са ?

21

Анонимен

преди 5 години

Ще го кажа сбито - тези които пишат против Б.Димитров не са българи!!

20

Анонимен

преди 5 години

Много голям българин! Израснах с неговите предавания. Макар и да не бях съгласен с всичко, което казваше и правеше, трябва да призная, че беше идеалист. Няма такива хора като него в днешно време. Опитваше се да остави нещо след себе си и успя, според мен. За разлика от плюещите по него.

19

Чест и слава

преди 5 години

Вечна памет!Професор Димитров поне видя сближаването на България и Македония.Скоро ще има и обединение. Ванга го е казала даже.

18

Анонимен

преди 5 години

Службогонец и партиен ветропоказател.

17

аз-ът

преди 5 години

Къде "край Созопол"? На "Ла-й-ня-н борун" ли го разпръснаха???---много "карабинери" и макета в тоз форум бе ... пфу -у-у мирише чак11

16

ex

преди 5 години

Отиде си паметта на народа.Отиде си човека,който припомняше на Българите Историята на България.Отиде си един родолюбец!Мир на праха ти Божо!

15

Анонимен

преди 5 години

Не беше и нехристиянско кремамацията, ей така питам за един приятел ?

14

Кики

преди 5 години

Голям Родолюбец беше