172

чичо

преди 5 години

Извода-правете бели докато сте на 20 иначе ще сте като Иванчева.

171

Темида

преди 5 години

Партизанка

170

Аз Варна

преди 5 години

На мен пък не ми прилича на 21 годишна тази Габриела.На 21г.моми етата нямат толкова похабени лица с вид на мръсен швамтух.Сега да отиде да свърши следващата поразия,че закъснява.Започва да ми доскучава.Хайде,екшън!

169

Ха ха ха ха

преди 5 години

И да ми изтриеш коментара пак неможеш всички мнения да махнеш.ВСИЧКИ споделяме един и същ начин на мислене.ЖАЛКИ СТЕ !Триейки коментарите абсолютно нищо не променяте.Дори напротив,хората още повече се озлобяват,но откъде акъл да проумеете това.БЯГАЙ габи !Ние идваме за теб !

168

До авторчето...

преди 5 години

...на прекрасната статия !А защо не кажете какво се случва с битата ИСТИНСКА студентка ??!С онова момиче което наистина учи и чиято единствена ,,вина"е,че е влязла да се весели в едно и също заведение с оня мутраджийски ***,гордоста на тати рушветчиев.За пострадалото момиче нито дума.Нали !И защо ??? Баща и явно не могъл да насмогне на подкупи към съдии,адвокати и медии.595

167

Я па ти...

преди 5 години

До тогава 158 Ама като младите остареят , пак не може да карат кола. Не четеш ли какви идиотс..ки идеи има за възрастните шофьори.

166

Писна ми

преди 5 години

Големи герои са кат се напият, надрусат. Крадат убиват изнасилват много филми гледат и си мислят че са голяма работаТази *** във затвора и тежък физически труд. Дори след затвора да ги наемат само за хамали, и тогава ще осъзнаят колко са велики прецаквайки живота си.

165

Ветеринар

преди 5 години

Извинявам се. Коментара ми е за Иванчева. Компютъра ме подведе.

164

Ветеринар

преди 5 години

Марковски е прав. Парадонтозата е изключително коварно заболяване. Взимаш два пъти в годината антибиотик Родожил и си миеш зъбите два пъти дневно с Локалут парадонт актив.Не се изисква болнично лечение и никой не е умрял от парадонтоза.Но за ВИП персона като фризьорката.......!

163

Писна ми

преди 5 години

То само за пиян шофьор има затвор, а отделно е надрусана и много материални щети + побой.Е това ко е, за надрусаните диагнозата е доживотна няма оправя, не съм видял излекуван наркоман. И сигурно ще и върнат шофьорска та книжка ако има такава. Трябва да полежи за няколко престъпления, да плати щетите и доживотно да взимат на наркомани те свидетелството за управление на Мпс.И да ги водят на отчет, задължителни прегледи и консултации дори лечение.

162

Анонимен

преди 5 години

Редно е да се организира подписка в соц.мрежи срещу тази умствено-недоразвита социопатка и въпросния съдия.Нека недоволството на хората стигне и до доказаните престъпници в министерството на правосъдието.Ние сме тези които ще толерираме или няма да толерираме подобен вид извращения.

161

Бг.реалност

преди 5 години

СЪДИЯТА ЗА ЗАТВОР !!! !!! !!!

160

КОЛКО ?

преди 5 години

До съдията!КОЛКО ПРИБРА ???А бащата на тази наркоманизирана *итутка вместо да пищи в съдебната зала и да раздава подкупи,да си беше свършил поне част от родителските задължения през годините.

159

Анонимен

преди 5 години

Добре бе, тая трябва ли да убие някой за да се,започне с,вайканоюиците - ама как стана? Има си закон който не е спазен в случая - пияна, катастрофирала, избягала и резултата е. ....... дайте и още един шанс. Дадохте и, и резултата беше побо над другчовек........ а дайте и още един шанс сега за да убие и после пак да реве коло много съжалява и как се е променила. Да питам и още нещо - изплатиха ли смачканите коли? Щото застраховател няма да плати и стотинка при пиян шофьор?

158

Видно е!

преди 5 години

Този нагъл *** ще си остане *** и ще продължи да прави золуми. Следващата нейна простотия може да завърши с невинна човешка жертва.Тогава съдията задължително в затвора.

157

Анонимен

преди 5 години

Опа,сори... и излизаш.

156

Вие луди ли сте

преди 5 години

Е какво, пуснали са я под гаранция. Това не означава, че са я оневинили, означава, че ще може да си седи вкъщи докато я осъдят. Съдът явно е преценил, че няма риск тя да избяга или по друг начин да навреди на делото.

155

Филипа

преди 5 години

Петно *** което пак ще се ...

154

Христо

преди 5 години

Надрусана до ушите *** тотализира 10 коли и я пускат на свобода!Браво България,браво!С право хората не вярват на правосъдната ни система и с право вярват,че съдиите са на хранилка при такива като шефовете на надрусаната до ушите ***...

153

сводника е платил

преди 5 години

Как ще я пратят в затвора като сводникът от нощното заведение дето работи й е платил? А и е наркоманка, такива ,, кадри'' са нужни на онзи дето държи нощният клуб. Това е България мутри и ***рантии са само на почит. А защо не кажете онова момиче, истинската студентка дето е бита от тая, добре ли е? Нито един път журналисти не се заинтересуваха за нея, а тая ,, горката'' Габи.