45

iphone

преди 5 години

питам го, можеш ли едновремено да работиш с браузер хром и да гледаш youtube видео на този iphone x? НЕ МОЖЕ!!! Един андроид за 200 лв. го може. Ха-ха-хаВъобще не са глупави iphone потребителите.

44

q

преди 5 години

Я кажете ако Щатите спрат процесорите на Чайна какво ще стане?

43

Анонимен

преди 5 години

американизираните платени *** се чудят какви лъжи да бълват, китайците задминаха щатите, сега ще трябва да *** китайски *** щото си мислвт че това е капитализма

42

P20

преди 5 години

P20 е доста добър телефон. Имах Х и го махнах. А1 дава Р 20 за 940 лв. Взех си два. Безпроблемно и имат всичко. Камерата няма аналог. Айнамсикво не е по-добър в никое отношение. Личен опит.С март телевизор последен модел 50 инча е по евтин от тия дермоли айнамсикво.

41

Анонимен

преди 5 години

Мойта джаджа, по-хубав от твойта джаджа ...

40

Анонимен

преди 5 години

Айде на еврейските коснпирации...

39

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Samsung продаде повече от 70 милиона телефона през последното тримесечие, което е спад от около 10% спрямо същия период на миналата годинаСрещу 54 милиона на Huawei.

38

Щерю

преди 5 години

Остана им само Samsung и после може да си веят...

37

Анонимен

преди 5 години

аман от парвенюта! важното е да е много скъпа марка, пък ако ще и г+овн,о да е!

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Който е карал китайска кола ще ме разбере аз лично карам япоски джип нося айфон и в дома си нямам нищо ктайско типа хуавей муавей джа" браво! само дето повечето части са произведени в китай, тайван, или корея! но нищо! важното е да е епъл и др!

35

Plev

преди 5 години

Аз пък си жасам с xiaomi redmi 4 pro вече година и половина.Уникална батерия-4000 милиампера,камерата е 13-ка,страхотни снимки,а съм го купил от али-то за 260 лева!Пък баламите да си дават по над хилядарка за Самсунг и Епълки-те.Нали са гъзари...Ама пред кой,не знам...И да му цепна дисплея,нов от али-то струва 34 лева,сменям си го и си свиркам.Като му умре батерията,ще си купя по-новия им модел,който е пак за под 300 кинта и пак ще си жасам още толкова...Ха,сега плюйте на воля,хич ми не е!

34

k

преди 5 години

До Анонименнямаш никаква идея на какво се крепят еврейските монополи като Айпъл, Амазон, Фейсбук и пр.контъролирания от еврейските кланове Федерален Резерв печата хартийки без покритие. Айпъл продава бондове, който ФЕД купува, така ново напечатаните хартийки отиват в Айпъл. Айпъл си соамизкупува акцийте (за да има бецанин и за еврейските "инвеститори") и купува компании из целия свят - чиста работа - хартии без покритие за действаща компания -ето така евреите "глобализират" света

33

сминдух енд чесън

преди 5 години

Никой не може да задмине клиентите на iPhone.

32

Анонимен

преди 5 години

До Anti AppleСедят върху планина от пари. Не говоря за цена на акции. Бквално имат над 250 000 000 000 долара. Имат, да се провалят десетилетия напред и пак няма да фалират. Не и скоро. Нещо, като Нинтендо са, ама по-силни.

31

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitИзчакай, докато срещнеш щерка на наследствени банкери, която има златен iPhone ...

30

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Установих че притежателите на iPhone са безмозъчно - меркантилни типове!

29

Anti Apple

преди 5 години

Дано тия от Apple фалират някой ден. Защо им купувате продуктите, толкова затворен свят... за какво ви е... Писали ли сте на Swift(езикът за програмиране на проложения на iOS) да видите каква простотия е... Ще разберете ако гледате от програмна гледна точка. Няма толкова грозен код никъде.

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 25 хайде сега, моля да си погледнеш Маде ин Чина айфона и да се стегнеш

27

Анонимен

преди 5 години

Че тва ейджа е на 3 години бре ....

26

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

малко съм разочарован, че спряха ъпдейтите за Ейдж 6 - само 2 години след излизането муМога да ти кажа, че Huawei дори разширяват ъпдейтите си, като включват и по-стари модели. Естествено за тях излизат малко по-късно, но се грижат за своите клиенти.