12

Радев смешен

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

11

Калеко Алеко

преди 5 години

Брех не думай другарю Радев, тя и другарката Нинова е за "европейска алтернатива", но твърдият и електорат иска излизане от ЕС и НАТО, а всеки знае че ти си и солта.шак, така че си кажи направо, какъв сценарий Ви е подхвърлил ген.Решетников ... !!!

10

БРЕ

преди 5 години

Този коремно претъркалящ се е най -смешният човек в държавата.. Срам за България от такъв Президент !!!!

9

гатанка

преди 5 години

До Стига глупостиАз съм поразена, всеки можело да стане пилот - това е малоуно изказване.Вие да не сте дошли от гарата.Грамотен ли сте???

8

Анонимен

преди 5 години

Тоя смешния няма ли да пътува някъде на запад :)))) Така тъничко го изолираха рубладжийския *** както агента Гоце не са :))))))))))))) Ще си стои на Дондуков 2 до откат :))))))))))

7

Анонимен

преди 5 години

ХА-ха така наречениют български президент пред CorD Magazine говори едно, а пред Путин говори точно обратното.

6

Българина

преди 5 години

Ес не заслужава балканите!

5

Ха ха ха

преди 5 години

До Стига глупостиА пожарникар е още по-лесно! Врътваш кранче - потича водичка! Откъде ви намират такива м а л о у м н и ц и с ниво на интелект и разсъждения като цеда в детската ясла! Впроч ем каквостава с VPN- ите?вчера се счупихте от активност по темата за Тодор Живков, ама днес никави ви няма във фалшифицирането на гласуването! Видяхте, ченеви минава номера ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Какво ес, какви пет лева бе..............докога ще се влачиме по скапани "съюзи", не ни ли стигат две национални катастрофи, не ни ли стига нищетата ни сега, че пък и други да кандардисваме!!?? Тая скапана еуропка скоро съвсем ще се гътне, тия за нея се загрижили!!!

3

Стига глупости

преди 5 години

Всеки страхливец може да стане пилот - натискаш копче и бомбите падат, съвсем друго е да си пожарникар и да рискуваш живота си за да вадиш хората от огъня или държавата от кризата причинена от комунистите като тоя плехар "президент"-а!

2

Пст

преди 5 години

Тоя човечец има раздвоение на личността, май.

1

изнервен

преди 5 години

Налагай вето на западните балкани, радефф. Само за това ставаш.