16

Анонимен

преди 5 години

До БобчоЪмммм... идват от съседните градове ? Училището, в което учих ще бъде закрито до няколко години, защото няма деца - вече дори започнаха да запечатват етажи. Търновският университет е пред закриване, а той държи активен целия регион. По улиците цели етажи от блоковете са видимо необитаеми от години и броят им расте. Заплатите на повечето места не надвишават 600 лева и то при над 10-часови работни смени. По улиците се набива на очи жестока депресивна картинка-пустош и туктаме някоя баба.

15

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Почва, ама не баш !Този проект го почват от 15 години и още няма една плочка поставена.Факт !

14

Бобчо

преди 5 години

Ако където и да отидеш ти предлагат винаги 500лв., то проблема май е в теб. Погледни се в огледалото и се попитай имаш ли някакви специфични умения, който биха ти донесли ползи, какво въобще можеш да правиш. Ако можеш само да хейтиш по форумите, то ти май вече си си намерил работа. Ама ми се струва, че и от там повече от 500лв не можеш да изкараш.

13

да, ама не

преди 5 години

До Бобчото какво е обявено е ясно - ама като отида да започвам и се почва еднаааа.....не гледай там, а гледай какво ти говоря - почваш с 500 пък нататък ще видим

12

Бобчо

преди 5 години

Работя управител на склад с разнос с 40 човека персонал и отделно транспортно звено. Тия заплати ги давам на работниците в склада. Шофьорите вземат доста повече. А ти вместо да тролиш отвори Джобс бг и виж какви заплати има обявени за складови работници примерно за Търново. Относно троленето, чакам всеки момент някой да се сети от коя партия е кмета и да се затлачи темата от злоба.

11

да, ама не

преди 5 години

1до 11къде ги видя тези заплати, бе пич, може би само в мечтите си или тролиш

10

Бобчо

преди 5 години

До 10Ай пак глупости. Точно пък в момента за по-малко от 800лв не можеш да намериш дори общ работник да ти работи. Аман от хейтове. А за квалифициран труд заплата от 1500-2000лв си е съвсем реална, говоря за себе си и всички мой познати. Но извода е, че народа вече е толкова оскотял, че дори и да има някакви позитивни сигнали, той ще продължава да плюе и да обяснява колко е зле и как няма да се оправим.

9

n-ти

преди 5 години

това е n-ти проект - кметът само обявява конкурси и делят от възнагражденията за спечелени проектиа областта е намаляла за 10 години с 50 000 дущи това е градът на 500-те лева работна заплата

8

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше да се случи това и след това даже би било добре столицата да се премести там.

7

Талонче балонче

преди 5 години

Ромео юдейй останаха и в Плевен и селата .....

6

Бобчо

преди 5 години

До 1 и 2Вярвате или не, ама Търново от няколко години е с много добър положителен прираст!! Има много деца, миналата година има повече родени деца от 1986, дори тази година аще строят нова детска градина. Избрахвея тук преди десет години и въобще не съжалявам. Града се развива добре, а чисто икономически погледнато си има устойчив микс от отрасли в местната икономика, а туризма всяка година върви нагоре. Така че, спрете да хейтите.

5

бг

преди 5 години

Браво на търновци и кмета им .Изпревариха Пловдив.

4

M.P

преди 5 години

Незнам от каде ще намерят тези 190 декара за този центар .терена не позволява ,наѝ вероятно е по тези програма да се гепят 190 мил....граждани те на В.Търново са на изчезване . процесът се бавен но сигорен

3

Анонимен

преди 5 години

Кой е помакът?До 1

2

Анонимен

преди 5 години

И като се построи това кой ще живее и кой ще го ползва в този град???

1

Анонимен

преди 5 години

Ужас, Търново стана съвсем пуст като американските градчета в едновремешните уестърни. Помакът пак прави изцепки.