42

ква е тая игра

преди 4 години

Знаете ли какво аз съм на 8 години ине ме е страх от нея.Тя прилича на дърта кокумялка с бухалка и е черна защото ена1000 години.А МаЙКИТЕ САМО СЕ ОПРАВДАВАТ, ЧЕ ЩЕ ИМА ИЗВЪНРЕДЕН СТРАХ,,АКО СЪМ НА ИГРАЧА И Е ИСТИНСКА БАБАТА ЩЕ Я ПРАСНА С БУХАЛКАТА И И ШЕ И ОДРЕЖА ГЪРЛОТО клъц,клъц ,клъц!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Пабло

преди 5 години

Смартфоните не са за деца. Родителите са без души и понеже не могат да дадат на децата си любов им дават смартфон защото е по-лесно. То е лесно но е пагубно.

40

месара

преди 5 години

ами вместо да висите по цел ден у фейсо, си гледайте децата бе софийски и други майки! или чакате държавата да направи нещо? я спретнете един протест. а да ви попитам : децата ви не може ли да са с обикновени телефони? ааааа, забравих, смартфоните са да демонстрирате класа!

39

Аз

преди 5 години

Аз играя на грани.На 12 съм и според мен тази игра не е страшна а забавна.Бабата е много смешна.😀

38

Анонимен

преди 5 години

Когато днешните деца пораснат, светът ще има изключително сериозни проблеми. Естествено, на родителите не им пука изобщо.

37

Мишо

преди 5 години

Абе стига ни занимавахте с тия майки-психопатки бе! Бегемама и сие. Тия така и не разбраха че с подобно възпитание и третиране, децата им ще излезнат пълни о ли гоф ренчета, дето и връзките на обувките си няма да могат да вържат.

36

ПЕНКО

преди 5 години

АКО Е МОЕ ДЕТЕ ... ЩЕ МУ НАБИЯ "ЧИВИИТЕ" ДО МАТЕРИАЛИЗЪМ -/ВЕЧЕ СЪМ ГО ПРАВИЛ/ !!! АКО - СОЦИАЛНИ ЩЕ СИ ЗАГУБЯТ" СОЦИАЛНОТО "-ЩЕ ПАЗЯ ПОЛИЦАИТЕ /ТЕ СА НЕВИННИ /!!! НО ОТ- "ЖАН-Д,АРМ "-ЕРИЯТА-.. ЩЕ ЗАЩИТАВАМ -НАС !!! НО ТОЗИ ,КОЙТО Е НАРЕДИЛ НАМЕСАТА ИМ , ЩЕ ГО СВАРЯ ЖИВ ,ЗАЕДНО С МАЙКА МУ !!!! ЖАН-Д,АРМ Е" ИВАНЧО-ВОЙНИКА "/ СКЪПИ МОИ МАРИЙКО-ВОЙНИЦИ/!!!

35

хаххах

преди 5 години

Моя играе освен Грани и мортал комбат! Един ден може да са му от полза!

34

Анонимен

преди 5 години

До Rado???!!!?!???!!!Пази Боже от неадекватно възприемащи подобни реално опасни "игри"!Бас държа, че шмъркате!

33

Rado

преди 5 години

Бе гранито не е точно с меч, но както и да е :) Иначе играта е доста логическа!

32

Име

преди 5 години

защо пък детето да събира оръжия точно срещу някоя баба, която е по-зла дори от баба яга и дедо торбалан? но като си помисля, дори в приказките на братя грим имаше такива баби, които искаха да готвят деца... трябва да се обяснява на децата, че днешните баби не са такива. най-много да ти хвърлят някоя и друга хилядарка от балкона...

31

annybody

преди 5 години

Ако искаш детето да е навън и да играе с другите хлапета, може да се окаже проблем - другите са се заплеснали пред компютъра или "чиливизора" според IQ-то на родителите.Единственият начин - детето ти да е лидер, другите хлапета да са го признали за такъв и да знаят, че с него е по-интересно, отколкото с виртуалната нереалност. Как става това - ами пак родителите са в главната роля, а за БГ-кифлите, вредата от тях в дългосрочен план и вечния им вой колко им е крива държавата - думи нямам.

30

Даскалка - бивша

преди 5 години

Повечето тук не си дават сметка как са "навързани" нещата вече.За да не изпадне от компанията, да не е загубеняк, детето ТРЯБВА да е като другите. Иначе го тормозят. Сега рядко се бият, сега тия, които не са ****оти , като останалите биват тормозени съзнателно и жестоко.Не играеш баба Грани - значи си загубеняк.Това го налага обществото и ви*диотеното мозинство.Изпусна се момента да не се елементаризира това племе.

29

Мда

преди 5 години

Белите деца май са гевезета....А връстниците им от махалите рано-рано се научават да пребиват,изнасилват и убиват бабички съвсем реално!

28

Анонимен

преди 5 години

И моят се опита да ми се пробва с Грени...след втория път и искане да спя при него остана съвсем без таблет (обикновено го ползва един час вечер за гледане на филмчета). Вече втори месец търчи навън с френдове до вечерта и никви мисли нема за грозни бабички.

27

Главоблъсканица

преди 5 години

Какви са тези мъже, които редовно влизат в сайта на бг.мамите и живо се интересуват от разговорите там? После разнасят клюки по другите сайтове!

26

Анонимен

преди 5 години

Не е проблема в децата, на тях нищо им няма, ти искат да си играят, това че днешните игри са по различни от нашето детство не променя факта. Проблема е в майките, които изпадат в паника от всичко, които живеят в някаква вечна драма, които вместо да възпитават децата си им позволяват да правят каквото си искат, защото така било модерно и т.н. В детство сме правили какви ли не глупости, но именно в това се състои то, обаче имаше авторитети, изядаш един шамар, но после знаеш какво може и какво не.

25

Хари

преди 5 години

не че нещо ама самото Баба Грани звъчи безумно т.по - Грани в превод е баба.... ама copy/paste....

24

Анонимен

преди 5 години

Баба Грани ?Хахаха мен на тази възраст ме плашеше Пришълецът!Сегашните са големи лигльовци.Ама така е, като ги водят да си играят в МОЛ-а вместо да садят картофи и да сушат сено по цяло лято.

23

Анонимен

преди 5 години

Тези " ***" вместо да стоят по цял ден във фейса и по разни клюкарски форуми, да си наблюдават и контролират чаветата какво гледат, какво играят и с кого общуват. И когато ги изтърват да направят някоя беля, да наръгат някой, да се сбият или да попаднат на педофили им е виновна държавата, мвр-то и кой ли още не. Само те са невинни и по медиите се жалват колко е скапана държавата.