13

Доктор Менгеле

преди 5 години

Вие българите сте ***.В България всяка година от 65 000 раждания умират само 4-5 родилки. Това не е нищо в сравнение със смъртността при родилките например в америка. Една жена умряла - голяма работа. Животът продължава и без нея. Приятен ден :)

12

Анонимен

преди 5 години

Горкото дете дано не е увредено,а колкото за лекарите много почнаха да грешат.Аз самата загубих детето си преди няколко месеца,април месец заради лекарска грешка и небрежност.И аз бях с операция и ме зашиха като прасе.А на контролния преглед самия лекар ми каза цитирам "И да съдиш и да не съдиш,осъден лекар няма!"Другото което е епикризите и аутопсиите се поправят.Надявам се семейството да търси правата и да ги осъди!!!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7---------------------------------Екип от патолози от ВМА,бе драги,не от гинеколози. Обаче който не вярва на тях да си поръча европейски патолози за няколкостотин евро .Скъпи са там.

10

До 8

преди 5 години

В интервю бащата на бебето каза, че дори и да оцелее, то ще е увредено.Затова и аз се питам, какъв живот ще живее това дете?До 10Позитивната обстановка е хубаво нещо, но и другото е вярно. И най-здравата жена няма гаранции, винаги може да се обърка нещо. Затова е прав този, който отбелязва, че на такава възраст е по-добре да роди чрез секцио, макар че и тогава няма 100% сигурност.Тръгнете ли да раждате, молете се да имате късмет!

9

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света няма такъв *** и негативен народ. Никъде към родилката не се казва, че е с единият крак в гроба. Защото хората са позитивни и бремеността е нормално състояние. Гледах в Англия родилка на 50 г. ражда нормално. Няма причина за секцио. Прочетете потресаващата статия на английска акушерка за мнението и за бг. болниците. В английските род. отделения основно са само акушерка, позитивна атмосфера без ненужни интервенции, с най-близките хора, с вода и малко храна дори.

8

annybody

преди 5 години

При раждане жената е с единия крак в гроба - с изключение на римлянките, разбира се, те са направени единствено за създаване на ***.Дано бебето оцелее читаво!

7

Анонимен

преди 5 години

ами ако е увредено?

6

Анонимен

преди 5 години

Нагласена работа. Екип от ВМА. Ха ха. Че колко родилни отделения и колко раждания годишно има във Военна болница. Колко бременни войници има. То опитите в армията продължават от край време ама без успех. Включете и доктора на централния затвор

5

Анонимен

преди 5 години

Ро цял свят такива родилки са рискова група, затова са планирали секцио и т.н., а в бг да тръгнеш да раждаш на 38-39 си е предизвикателство, и какта е тръгнало все повече такива новини ще четем- раждайте на 20-30 и после си живейте живота

4

Ристу

преди 5 години

"До родилката е имало медицински екип през цялото време", обясни Пенков. Това звучи като: "Да не оставим нито един пациент да умре без лекарска помощ!"

3

Шопо

преди 5 години

Да,бе !!! Докато го изпишат от болницата !!! После роднините ще си блъскат главата !

2

Анонимен

преди 5 години

Осъден медик кога

1

Анонимен

преди 5 години

Буквално убиха жената и съсипаха бебето още от първата секунда на бял свят !