8

Анонимен

преди 5 години

Тя е напълно разрушена на 15 април 1974 г., а новата - по проект на арх. Милко Бечев, е открита на 6 септември същата година, се отбелязва в информацията.====На 3 април 2014 г. започна цялостен ремонт на гарата със средства от ОП "Транспорт", който приключи в началото на 2016.-----Ремонта трае 2 години а построяването и само 6 месеца като имате предвид 4е са бутали старата сграда. В зада4ата се пита. Как се работеше по времето на гнилия социализъм и как се работи сега в светлия капитализъм.

7

Анонимен

преди 5 години

На снимката е показаната старата централна гара, а сегашната е социалистическата (очевидно), която няма нищо общо.

6

Анонимен

преди 5 години

130 годин мизерия

5

м даа

преди 5 години

Което ме прати в джаза е че съборили гарата на 15-ти април и септември открили новата.... Тези наистина са взимали петилетките за 3 години, сега щяха да се бавят до септември ама след 10 години- конкурси, обжалвания , съдебни дела, ремонти преди откриването.....

4

Съвременник

преди 5 години

Имам няколко снимки от 65 година когато целия 11а клас на нашето училище сме се снимали преди да пътуваме за Пловдив.Беше в стил от по-миналия век и по малка от днешната. Спомени,спомени!!!

3

Владо

преди 5 години

Вярно малка е за днешното време, ама друго си е модерна соц. архитектура, гащите на Софянски..... и други

2

Анонимен

преди 5 години

Беше с тясна много *** чакалня с две гишета за билети, минаги с дълги опашки.От ляво на чакалнята беше бюфетът, който си беше една кръчма с вечна миризма на алкохол и манджи. От дясно беше ръководителят на движението.

1

Анонимен

преди 5 години

Приличала е на европейска гара, преди червените терористи и техните деца, псевдодемократите.