260

V

преди 5 години

Аз кат гледам на въпростните строителни фирми не им пука. Те си вземат поръчките в Русия. В Европа знаем кой взема поръчките. Ако решат да вдигнат кооперация в София коя руска банка ще им отпусне пари като накрая може да вземат парите и да избягат. Собствениците на тези фирми може и да не знаят за тази санкции.

259

ДОЛУ КАПИТАЛА

преди 5 години

ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИ СТРАНИ,СЪЕДИНЯВАЙТЕ СЕ

258

Анонимен

преди 5 години

Иска ми се да го попитам този ЕС..В ред ли е? И как е възможно да се опитва.Да налага каквото и да било на Русия? Да знаем че гушна Америка целият СОЦ лагер. И и се научи! Времето си тече и с него се променят поколенията! И му се промива мозъка! Но ние по старите.Помним и ще помним! Че Русия е наш братски народи! И да я изкарват Престъпна.Че има достойнство и история през вековете.И че не желае да се подчини на Американския ботуш.! Защото има и ресурса и куража да се пази сама??Тованяма да стане

257

Анонимен

преди 5 години

Ама пък стана мост за чудо и приказ! Голямо инженерно постижение! А какви бабешки клетви се сипеха, да се пукнеш от смях. В света има само няколко моста с такива размери, но този бе построен за рекордно къс срок и определено е най-функционалният. Нашият Видин-Калафат го строихме заедно с румънците, но го построиха испански фирми.

256

Анонимен

преди 5 години

До Русия е ЗлоМили Боже, защо търпиш такава зла и неграмотна иzмет? Ами всичко, което си написал, говори че с историята си скаран. Значи Гаврило Принцип е руски агент? А храбрите австроунгарци светкавично нападат Кральевината ей тъй, без подготовка! Защо не удариха веднага по Русия? Ами ВСВ? Хитлер удря Полша на 1.9.1939. А Съветско-финската война започва през зимата. Говоря за Първата Съветско-финска! Те са четири. Необразовано, смотано пропагандаторче! Поне показвате нивото си!

255

Анонимен

преди 5 години

Да го духа ЕС!

254

Shark

преди 5 години

Путин ще си го премести в другия крачол. Хаха

253

Анонимен

преди 5 години

В Русия има отдавна издаден закон, който забранява на руски физичеаки и юредически лица да държат пари в чужбина и чуждестранни банки. Ето защо не се казва кошко пари са блокирани...

252

Анонимен

преди 5 години

Ме стига, че Германия внася 75 процента от газта от Русия, а и Северем поток 2 строи, наче пък "санкции":)))))

251

Анонимен

преди 5 години

Прах в очие са тези 'санкции", инак Баба Меркел разпъва руски газопроводи напред и назад.

250

Анонимен

преди 5 години

По света се вглеждат в борсовите индекси, новостите, бъдещето...В Русия гледат къде Боярищник е най-евтин за да се наллочат.

249

Анонимен

преди 5 години

На който му харесва живота в америка да си хваща багажа и там !Аз оставам в България и искам да живея мирно и тихо, да уважавам съседните държави !

248

Крим не е руски

преди 5 години

и българските патриоти не признаваме окупацията на Крим за нещо нормално.

247

Анонимен

преди 5 години

Никой не обича русия. Това само по себе си говори всичко. Няма смисъл да се пънетее да обяснявате , колко е "добра". Всички знаем.

246

Анонимен

преди 5 години

Ленин, Чърчил, Нешънъл Джиографик ...Я стига си лъгал бе, ватенка ;)Надо пить менше !

245

Анонимен

преди 5 години

Кое му е лошото на живота в САЩ :))) То там живеят 100 години напред. Някой неадекватен се е обадил пак.

244

Анонимен

преди 5 години

В САЩ е лош живота, но руснаците масово бягат натам.Защо така?Лавров сигурно знае, нали дъщеря му живее там.

243

USA E SATANA

преди 5 години

DAAAAA

242

Анонимен

преди 5 години

До Русия е ЗлоА Ленин идва на власт с помощта на Чърчил, или така поне казват от "National Geograpgic с цел да попречи на руския цар да излезе от първата световна война, а радетелят за излизане на Русия от войната Распутин е убит от британски офицер с британско оръжие и това по информация на същите.Нещата винаги трябва да се гледат в пълната им дълбочина за да се открият правилните отговори.

241

Анонимен

преди 5 години

Мачкай Бояришниците