14

WS17

преди 5 години

България е най шибаното място на света.

13

WS17

преди 5 години

Гербаджииската власт е опасна.Туристи не идвайте е България тук е опасно и лошо място.

12

Анонимен

преди 5 години

Испания я посещават 60 млн , и дори така не е от най-първите направления, имат брегове, острови, качество и т.н. , в Бг няма стратегия на държавно ниво, а на местно нещата са плачевни, как да дойдат повече туристи, след като инфраструктурата издиша по шевовете и със сегашните нива. То не е само да им вземеш парите и да им покажеш среден.

11

Анонимен

преди 5 години

БЪЛГАРИЯ Е МНООООГО ДАЛЕЧЕ ОТ МАКСИМУМА КОЙТО МОЖЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАРАЕ ДА ПРЕДЛОЖИ!Ама с екоталибани на които съдът им уйдисва на акъла как да стане,стотици минерални извори,ПРЕКРАСЕН КЛИМАТ,НЕ СТУДОВЕ И НЕ АФРИКАНСКИ ЖЕГИ,НЕ КАМЪНАЦИ ПРЕХВАЛЕНИ заради огромното гръцко лоби по света,не митове и легенди А ИСТИНСКА ИСТОРИЯ.Само че ТРЯБВАТ ПАРИ ЗА РЕКЛАМА,РЕКЛАМА,РЕКЛАМА И ВЪЗПИТАВАНЕ В ПАТРИОТИЗЪМ/не патриотарство/А НЕ НИХИЛИЗЪМ.Само вижте коментарите под всяка статия,плювки,плювки,плювки АМАН

10

Анонимен

преди 5 години

Са Драганов си е "седесар"и не очаквайте да каже нещо добро за руснаците.НИСКОПЛАТЕЖНИТЕ РУСНАЦИ НЕ ПЪТУВАТ ПО ЧУЖБИНА,това ПЪРВО и ВТОРО В ТУРЦИЯ КАЗВАТ ИМ БИЛО ПО-ЕВТИНО ОТ БЪЛГАРИЯ!ТРЕТО,има стотици клипове на почивали в България руснаци,НЯМАМ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ДА СА НА СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ.Иначе днес една бургаска медия е пуснала статия за една руска певачка и тв.водеща която има апартамент тука и казала че българиТЕ мразели руснациТЕ!Българите не мразят руснаците,но много руси са СУПЕРАРОГАНТНИ.

9

Румен Драганов......

преди 5 години

ЧОВЕКООООО,............ВЕРВАШ ЛИ СИ ????????????????

8

Анонимен

преди 5 години

Седнал *** да се сравнява с Гърция и Турция.Смех. Ми то една Албания вече е по-напред.

7

Анонимен

преди 5 години

И какво от това.Ползата за народа каква е, след като парите потъват в джобовете на мутрите от ГЕРБ и роднините им.

6

Край

преди 5 години

България взима максимума от даденостите които има за туризъм. Отрасъла върви добре и е най-големия в българската икономика. Не можем да се сравняваме с Гърция и Италия щото това са страни в топ три на световните туристически дестинации. Имат десетки хиляди километри бряг и плажове и са на първо място в света по брой на обекти защитени от Юнеско. България има 300 км. бряг на не особено топло море. Сърдете се на Хан Аспарух.

5

Ивайло

преди 5 години

Пак съм аз... След няколко морета в Италия и Хърватска, то нашите напъни за туризъм ми се струват като подигравка. Затова тук не срещам норвежки, австрийски, италиански коли, а само украински, Беларуски и полски.

4

Ивайло

преди 5 години

От две седмици съм по морето и туристите, с които съм си говорил не са никак доволни: високи цени, продажба на ***, ниска хигиена, ужасна инфраструктура и изключително нагли местни морски хора. Само за пари мислят и гледат да те прецакат по всеки един начин. Пикая в морето и никога повече...

3

Данчо

преди 5 години

Колкото повече чужденци толкова повече расизъмнещата не отиват на добре

2

УЦАС

преди 5 години

Миналата Година България беше посетена от 10 милиона Туриста , заедно с преминаващаите Терористи .

1

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!