15

Щерю

преди 5 години

Награбили са мацките предсрочно...

14

емо

преди 5 години

абе нещастни журналистически пудели,не пишете эа Венецуела а,пишете эаэа най-бедната,миэерна и эагиващастрана от Европейския съюэ в коятотока гасне по 8 пъти в денонощието .(эа справка община Долни Дъбник обл.Плевен)и никой не предприема нищо.проблема е че,са монтирали някакванова електронна система и няма грамотни кадри да я обслужват,и товасе случва в 21век в страна от Европейския съюэ вече 2месеца.эатова оставете Венецуела а си гледайтевашатс ***.....

13

еми

преди 5 години

До КуманизНа кривите комунисти им пречат космоса, космите, ционистите, евреите, джендърите, джедаите и кой ли още не.

12

Куманиз

преди 5 години

Ционистките *** и под тая статия са се разлаяли, а може и едно псе да е ама драска и маже като за десетина. А Венецуела е под 100 вида ембарго и е натъкана до ушите с чужда агентура, няма как да е добре. Червеите изпълзяха като след дъжд след като Чавес си отиде. Мадуро ги е отпуснал много, ама дано не е за дълго. Еквадор е близо и ще помага.

11

Анонимен

преди 5 години

Ко МО низъмът е равен на електрификация плюс съветска власт!Мадуро да не си чел Ленин!

10

Анонимен

преди 5 години

Да не се кахърят - тамън ще празнуват денят на земята нали тогава се гаси осветлението.

9

х

преди 5 години

Венецуела е задлъжняла до над главата към Русия.По стари данни 90, сигурно вече над 100 милиарда дългове.Всички големи петролни кладенци са под контрола на кредитора.Всяка година мадуро ходи да се умилква и Путин му опростява 1-2 милиарда.Но с изискването да се купува руско оръжие. Пак на кредит. Нови заеми.С оръжието се държи народа в подчинение.Заплати - 2 долара.Та ако има по-изкупена държава от България, това е Венецуела.Страх ме е, че Това чака и България, ако АЕЦБелене се построи

8

Grigor

преди 5 години

До АнонименАко беше малко по-умен щеше да знаеш, че населението на Германия също намалява и отрицателният им прираст се доближава до нашия. Единствената причина да не са ни задминали по този показател са мигрантите от турски и близкоизточен произход. Това е и причината Меркел да ги покани на първо място. Намаляването на населението и раждаемостта е признак за развита икономика, а плоденето като скакалци - за племенен строй.

7

Хипотеза

преди 5 години

Това има и своите добри страни.Сега ще се стимулират покупките и производството на свещи.Като няма банани и тоалетна хартия, поне свещи Партията ще осигури на всички!

6

Анонимен

преди 5 години

До МдаНе ***, на зрял социализъм мирише в свръхмодерния и развит Китай, а от социализъм до социализъм има разлика, както има разлика от капитализъм до капитализъм - например развита и просперираща капиталистическа Германия, няма как да се сравнява с пропадналата *** Бантускотия, с интензивно намаляващо население, тънеща в бедност и корупция!

5

Патриот-майтапчия

преди 5 години

А КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВНАСЯТ ПЕТРОЛ?

4

Анонимен

преди 5 години

Кога ще обявяват началния стадий на Развитото Социалистическо Общество?

3

Мда

преди 5 години

Мирише на зрял социализъм.

2

Анонимен

преди 5 години

до 1 Пропусна да кажеш и предатели.

1

Анонимен

преди 5 години

Венецуела е типичен пример, как ако те управляват идио-ти, дори да имаш златна мина, няма да ти помогне.