18

Mel

преди 3 години

И с високо вдигната глава пред врачанския съд твърди че такова нещо не помни да се е случвало не помни че е убил двама души не помни че е затръкал две семейства... Съдът във Враца решава че няма нужда от ефективна присъда че той "горкият" повече такива грешки няма да прави, че то да убиеш двама невинни хорица не е кой знае какво в нашата държава.. Думи нямам 😭 Искам да кажа на хора които са загубили близки в такива зверски катастрофи никога никога да не се отказват да се борят аз не се отказах

17

Mel

преди 3 години

В тази катастрофа на 31.07.2018г. На място почина моят баща на рождения ми ден след 6 дни в Софийска болница умира и чичо ми майка ми беше в тежко състояние, но с Божията помощ оцеля! Въпросният 25годишен господин който е виновникът, убиецът бил на кафенце във Враца и на връщане към Криводол решил да се по забавлява и с безсъобразената си скорост и наглост да убие двама души, които тръгнали на работа да изхранват две големи семейства! 😭 3та година водене на дела господинчото е на свобода...

16

Анонимен

преди 5 години

Тук виждам от тези които са коментирали изобщо нито един не е в час с случващото се аз съм човек който през 2016 г преживя много много жестока катастрофа в която загинаха 4 *** за малко не загинах и аз явно бог е бил с мен сега няма да разказвам как е станало защото е дълго за обяснение но ще ви помоля да не коментирате толкова много хора които всичко знаете....

15

Кодтадин

преди 5 години

До AaaaamiМного си зле...

14

W

преди 5 години

Няма оправия,народа е превъртял тотално.продължават да се трепят взаимно а най лошото е че не проумяват че в колите с които се блъскат са децата им.Ще бъде добре норвежките социални служби да дойдат да поработят в България.със сигурност на такива които предизвикват катастрофи когато карат децата си ще им ги отнемат и така ще е най добре.

13

Aaaaami

преди 5 години

До КодтадинUpravliava te za 157mi poreden put boga na magistralite taka che ne se oplakvai. Kgb li te nakara da nedovolstvash sreshtu 35 lentovata magistrala Krivodol-Lilqche? :)

12

Кодтадин

преди 5 години

Пътят е ужасен, много натоварен. Пътувам редовно посока Видин и обратно за София. Навсякъде е обрасло с храсталаци и клони на дървета. Дори и маркировката да ти позволява да изпреварваш, ти нямаш никаква видимост. Ужастно е! Освен това българския манталитет зад волана е под всякаква критика. Няма уважение, няма толерантност!

11

Пропаднала тиква

преди 5 години

Ало, Анализатор, по-полека с квалификацията, че ти пролича колко си ***. Некадърни шофьори колкото искаш, попътувай малко и ще разбереш. Има една българска поговорка, запомни я, ако можеш: Преди да кажеш нещо за някого, погледни се в огледалото!!!

10

ИВАН

преди 5 години

До АнонименАре стига бе брато?! Ти в БулИнс ли работиш или вПътна полиция,определено имаш талант и за двете!

9

Анонимен

преди 5 години

Третия писач е много умен, съобразителен и аналитичен. А всъщност сега дреме в опела и чака пенсията.

8

Анонимен

преди 5 години

Като гледам удареното БМВ и мокрия път, шофьора е давал газ на кошера, поднесъл е и другия ги е ударил във вратите...

7

SS

преди 5 години

Отново Ромско БМВ за 500 лева.Аман от убийци....а кой е виновен.Ония дето ги пускат на пътя.Дай-аджии, Ката-джии и останалата *** държавна хранилка.

6

Анонимен

преди 5 години

Само на мен ли ми прави впе4атление 4е от както караме на прожектори 365 дни в годината катастрофите се удесеториха. Или пък са намаляли но в о4ите на селя-ндурите които вкараха този закон а другите селя-ндури го приеха. Какво ви е мнението.

5

Георги

преди 5 години

Този път е нов с дълаг прав участък но е доста тесен.

4

Анонимен

преди 5 години

Нормално като за териоторията населена с най-простото племе на планетата.Всеки ден има по няколко такива статии.

3

Анонимен

преди 5 години

Дано да е тоя дето отново е изпреварвал неправилно, а не случайния насреща.

2

Gru

преди 5 години

А някой ТИР за цвят, не можахте ли да вкарате? Щото ТИР е една големичка книжка, с волети, които се късат на всяка граница. Шарена книжка, щеше да внесе малко колорит в статията.

1

Анонимен

преди 5 години

Фаровете светеха ли?