37

Гост

преди 5 години

Чудя се защо Аржентина с толкова мощни природни ресурси не е цъфнала и вързала, а разчита на заеми, които я заробват? Мързеливи ли са, търпеливи ли са, за корупцията е ясно...

36

До 35 Отвратен

преди 5 години

Опитай се да защитиш интересите си срещу господа американците и веднага ще те подсетят коя е империята на злото. Кой е всъщност агресор? Държавата която изгражда военни бази по целия свят за някакви техни си интереси(това което дават като мотиви за базите им е замазване на очите), или държавата която изгражда военната си стратегия като дефанзивна. Ама то трябва и да помислиш малко, а не само да препикаваш от умиление като четеш колко са велики американците.

35

Starija hush

преди 5 години

Bravo na Prezidenta.Naistina raboti za interesite na USA.

34

Отвратен

преди 5 години

До Анонимен--29;Първо рашите ще си заминат . Те са империята на злото.

33

Анонимен

преди 5 години

И с кой ще воюват там? С Инките?

32

Анонимен

преди 5 години

През юни Аржентина сключи договор с Международният Валутен Фонд за заем от $50 млрд. евро (£37 млрд. евро). Всяко съвпадение е случайно.

31

Анонимен

преди 5 години

Как ще живеят хората в САЩ без наркотици? Живот ли ще е?

30

Анонимен

преди 5 години

Каква борба като този продукт и играта е на всичко без коз и асата са най-най силни и след туй другите подред надолу,а като свърши тая игра с продукта като на ръка започва следващата врътка всичко коз,а там валетата са най-най силни с усукващи мустаци от кеф и изненадващо 9-ките са по-по като обърнали се 6-ци след туй обикновените аса,но има вече премии от 200,150,100 и 50 по цвят,терци и цакания с надцаквания щом се развърти добре играта почти на всяка ръка.

29

ВРЕМЕ Е!

преди 5 години

КАКВО СТАВА С ВУЛКАНА ЙЕЛОУСТОУН? ЗАЩО СЕ БАВИ?

28

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияДаам, така е и в Ирак, Афганистан, Сирия, Йемен и т.н.

27

Пшеничников,

преди 5 години

изказваш се като жена- клюкарка.Ами Путин какво прави: базира се на Средиземно море за 50г +.Изказа всичко, което ти тежи.Няма да изброявам. Ти си ги знаеш вашите страни.

26

привет от Германия

преди 5 години

Там където партнират САЩ , там има военна сигурност и икономически просперитет ! Това историята го е доказала ! След втората св. война източна Германия остана с партньорството на СССР и стана най-голямата *** в Европа заедно с България ,Румъния Полша и др. !Също както Куба стана най-голямата *** в латинска Америка под "партньорството" на СССР ! Всички държави ,които получиха партньорство от САЩ подобриха икономиката си ! ФРГ беше срината до основи след втората св. война ,но САЩ я измъкна !

25

Анонимен

преди 5 години

НАТО е златна мина за американската оръжейна индустрия.

24

Анонимен

преди 5 години

Доктрината "Монро" си действа.

23

Анонимен

преди 5 години

Те се борели с наркотрафика?!! Това виц ли е? Хаха...Искат да лапнат света. Нямат спирка. Нечовешка наглост и алчност.

22

Анонимен

преди 5 години

Спомняте ли си когато някога имаше СССР и войските му навлезнаха в Афганистан за да помагат на тамошния си пудел.Тогава "демократичните" кравари решиха да се борят с комунизАма и създадоха така наречените моджахеди като ги финансираха с пари от опиума който се отглеждаше там.Смешното е, че когато в края на краищата победиха съветския си враг довчерашните им подопечни моджахеди станаха Ал кайда и започнаха да трепят учителите си. С други думи където и да отидат краварите винаги след тях е по-зле.

21

Х

преди 5 години

Еййййй, тези не мирясаха! Не им стигнаха Ирак, Либия, Сирия, Афганистан и т.н , че и Южна Америка подкараха сега! Ей, ало, Путин е на север, къде из джунглите ще го търсите там???

20

не може да бъде!

преди 5 години

Американските бази в Аржентина ще бъдат изградени преди всичко за защита на демокрацията и борбата с наркотрафика на ескимосите.Но разузнавателните служби на САЩ са разкрили таен заговор на белите мечки с руските мечки за намеса в изборите през ноември и тези бази ще бъдат мощна преграда за подобна намеса.Не бива също така да се пренебрегва възможността за защита от севернокорейските и ирански ракети!

19

Анонимен

преди 5 години

Не бе иначе водим война с фалшивите новини, но какво пък хонорара си е хонорар.

18

До 14

преди 5 години

ОК, гледам го Ирак и там най-големия концесионер на нефтените полета е Газпром. Сега ти ми кажи кои са Газпром?