9

Бухал рисърч

преди 5 години

до Чичка.Не знам. Не ползвам алкохол, нито цигари, нито наркотици.Но знам, че наркотиците водят до пълно социално падение, както го е написал този от статията.Предпочитам да се забавлявам с хубава компания. Една приятна жена с мили очи ми доставя достатъчно душевна наслада, за да не прибягвам до химия.

8

Чичка

преди 5 години

До Бухал рисърчАлкохола наркотик ли е или по лошо?Кафе ,цигари,анаболи...

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

Бивши нapкoмани няма. Както и бивши пpocтитyтки!!

6

Бухал рисърч

преди 5 години

Натиснете +, ако приемате наркотици поне един път седмично.Натиснете -, ако не приемате наркотици понед един път седмично.Да видим колко от нас ползват носа като прахосмукачка.(Като начало аз натискам -)

5

Гледна точка

преди 5 години

Наркоманите често са хора които осъзнават реалното безнадеждно положение в което се намира човечеството и започват търсят изход. Но изход от тук НЯМА. Земята е затвор и един вид трудов лагер. Наркотиците са една форма на временен изход.Компютърните игри имат почти същия ефект. Зато всички деца и младежи са пристрастени към тях.

4

до нафърфорий

преди 5 години

Прав си принципно, но идеята е да не взимат. Всеки ден е борба при такива хора. Т.е. те може и 4 години да не са взимали, но са си наркомани и всеки ден има риск да посегнат пак.

3

нафърфорий

преди 5 години

Аз пък съм слушал, че бивши и излекувани наркомани няма (ако не броим умрелите от предрусване).

2

Анонимен

преди 5 години

Няма психика тоя затва драматизира така.Системна злоупотреба с големи количества -направил се е на щайга.И после "олеле майко,изгорях".И вода да пиете ако прекалите ще се удавите.

1

Дедо ви Шишарко

преди 5 години

Не знам защо, ама се сетих за клипчето Боби Турбото и наркотиците. Пича е имал потенциал, ама от лигавщина е пропаднал. Добре, че се е освестил.