19

Анонимен

преди 5 години

Не ... няма глобално затопляне. Има само 50 градуса в Португалия и по 40 в Германия, както и 35 в Дания.

18

Анонимен

преди 5 години

До Лейм ... ъъъ 15 к.Може ли да видя източниците, на които си си базирал аргумента, или само си приказваме ...

17

Анонимен

преди 5 години

До 23 1234ти нали ядеш всека вечер салама на бежанеца. какво си се размецал

16

1234

преди 5 години

Белия байряк?И ти ко пИчелиш от китайския изкуствен интелект та се радваш?Китаец ли си?Комунизмът ще победи и ще ядеш 3 кебапчета на Бузлуджа ли?

15

Анонимен

преди 5 години

Всеки който е работил с жив китаец знае колки са **** . Малко вероятно е изкуствения "интелект" нещо да помогне. Само след половин година като позакъсат и финансово заради санкциите друга песен ще запеят.

14

естествен

преди 5 години

Изкуствения интелект не позна победителя на Световното по футбол.

13

Ха-ха

преди 5 години

Майк Помпейо:"...където отива Америка,ние търсим партньорство,а не господство."Дали самите те си вярват на лъжите?????

12

Анонимен

преди 5 години

Ха така, и кво стана сега изглежда че, Белият байрак ще бъде вдигнат по скоро от колкото се очакваше. Да им е честито на нагло-саксоците! Кръговрат на живота.

11

Драгалевски Ман Гел

преди 5 години

Никой интелект на света не е в състояние да отговори на най-важния за всички българи въпрос:Защо Драгалевският Ай дук държава изкорми,народ окраде,родина продаде и докара ни до тук!?

10

Анонимен

преди 5 години

Постепенно стара Европа от условен център ще се превърне в периферия на света.

9

Анонимен

преди 5 години

"Голямата тема на нашия ангажимент е следната: където отива Америка, ние търсим партньорство, не господство", каза той.Да, да знаем. А който не е съгласен да ви е "партньор" му спретвате я цветна революцийка, я фалит, я бомбардировки, докато се съгласи.

8

V

преди 5 години

В индустрията изкуствения интелект се ползва там където естествения все още е много по добър. После естествения трябва да оправя грешките на изкуствения и да върши много друга работа. От което на естествения му се ебаа маматаа. Но за нацистите работника е по нисша раса заради принципа - арбайтен гастарбайтен. Понеже няма конкуренция защото един нацист само от друг копува дори качеството да е скапано от ИИ естествения духа супата и нищо не се променя

7

Анонимен

преди 5 години

Мога да ви кажа, че китайците правят всичко целенасочено и с мисъл за бъдещето. На никой не му пука дали са комунисти, капиталисти, те си работят по нещата, за разлика от нас примерно. Последните години видях такива неща, че .. Те свалиха бтц до 200, и те после го вдигнаха до 16к, Точка. От 5 години следя китайците , и мога да ви кажа, че за всичко, което се слyчи с бтц е виновна PBOC (peaple bank of china). Много са, разбраха го, почначха да мачкат света. това е.

6

Анонимен

преди 5 години

Планът на САЩ ще включва сравнително умерени държавни инвестиции, включително 113 милиона Тези алабyги майтапят ли се!?Само една китайска фирма влага в пъти повече за развитието на изкуственият интелект. И нека големите военни сили продължават да правят оръжие! Най-накрая ще го нарежат за скраб.

5

Анонимен

преди 5 години

Ще прогнозира дали има нещо за копиране.

4

ШибиРиби

преди 5 години

Браво най накрая една чудесна новина. Ще ми прогнозират най много кога ще го надървя. Те руснаците да не са сами нали прогнозираха плановата икономика и кога комунизма ще избута развития социализъм. Яко работиха през 70 те и накрая хванаха дебелия ***. Дотам ги заведе алгоритъма. Сега и китайците ще пробват хахаха урааааа яжте ми *ура

3

Анонимен

преди 5 години

"Голямата тема на нашия ангажимент е следната: където отива Америка, ние търсим партньорство, не господство", каза той."Вероятно ако Попмпейо го беше изръсил това в някоя детска градина, ако не всички, то поне малка част щяха да му се вържат.

2

Анонимен

преди 5 години

Казаха,че до 2020 година глобализацията трябва да приключи,което означава управление на света под една шапка.

1

Burzum

преди 5 години

Тия ще го докарат първи като по Оруел....