12

Анонимен

преди 5 години

България да мине на римски цифри, те нямат нула.

11

V

преди 5 години

Само минимална раб. Заплата от 1000лв. Може да реши проблема. Тогава разни селски тарикати ще разберат че трябва да бачкат а не да се изживяват като чорбаджисти щото можело да не платят на тоя дето свърши работата и да присвоят парите. Такива тарикати са и ББ и НФСБ. За да стане това трябва да се сменят управляващите от партия без тарикат чорбаджисти.

10

Иван

преди 5 години

Няма да има толкова фирми с нула работници ако се позволи фирмите да имат отрицателен брой работници.

9

Анонимен

преди 5 години

Статистиката знае , че фирми си наемат хора без да ги регитрират. По простата причина , че същите се водят на друго / обикновено/ държавно предприятие и това му е чис скрит доход.Такива има и от статистиката.Така си е от времето на соца . Така сме си свикнали.

8

статистиката

преди 5 години

В системата е грешката. Но системата се поддържа така, че да е удобно за фирмите в сивия сектор. На никой от партиите не бърка и не оправя системата.

7

частник

преди 5 години

НСИ , В ЖИВИТЕ ИЛИ В УМРЕЛИТЕ БРОЙ ТОПЛОФИКАЦИЯ.Или тя е на специален режим.

6

Анонимен

преди 5 години

В коя категория слагат Топлофикация?

5

Анонимен

преди 5 години

Че кой ще им работи за 600 800 лв дайте минимална заплата 1500 2000 за всички с образование днес давате за майките дайте и на образованите безработни и на пенсионерите бе дебели крадци ако не искате да ви свалим след един два месеца от власт

4

Анонимен

преди 5 години

Не само че има фирми само с председател/президент, но има и фирми, които са на името на хора, нямащи право да са управители(заради некадърно управление и фалит). Какво прави Търговския регистър - регистрира фирми и взема пари за това ли? Къде остава спазването на закона и правилата? Защо на тези хора не се търси отговорност?

3

Мюмюн

преди 5 години

До ...., братле открий си една фирма, пробвай нещо, виж че не става и се опитай да я закриеш. Мамичката ще ти се разплаче! Затова 90% от 92% са "замразени" фирми.

2

....

преди 5 години

Значи като гледаме тази статистика значи българия по броя фирми е бетер Ню Йорк, пекин, торонто и още други "мизерни" държавици! Тука фирми фирми фирми фирми и какво ами още фирми! Значи това, че няма хора в тях и това, че и данъци не внасят не е нищо! Дето се вика куцо кьораво сакато, бройката е злато! Сега вече му се вижда светлото бъдеще! Тука фирма до фирма майкольо, мила моя! Само дето пари не дават и правят *** карай да върви! Настигаме ги хамериканците ей! Ше ги задминем дори!

1

Анонимен

преди 5 години

С други думи *** фирми с под 10 работника са 92,1% от "предприятията" в България, а предприятията са 27489, което 7,9% от "предприятията".