176

Бай Кольо

преди 5 години

Тоя германски окупатор хич не го признавам както и младетелите след 1878 защо поне не ни е разрешено динанстията да е от чиста българска кръв Стефан Стамболов заслужава много повече от руски и германски окупатори ама свинята Бисмарк изквича.

175

Молбица, подписче..

преди 5 години

Царю честити, молим ти се да ни оправиш за 785 дни, та последните 15 да отидем на море!!!

174

Радост вкъщи

преди 5 години

Скрий се, бе, горски!

173

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 5 години

ТОЯ ИСПАНСКИ ОЩЕ ЛИ НЕ СА ГО ОСЪДИЛИ ЗА ИЗМЯНА НА НАЦ.ИНТЕРЕСИ?

172

Рила

преди 5 години

"...и гледайте да ми върнете горите, имотите и планините, балачорници такива..."

171

Анонимен

преди 5 години

само не разбрах, за кого са пропуснатите ползи, за португалците ли ?

170

Анонимен

преди 5 години

"а той излезе РУСКИ КАВАЛ" Има такива хора които едно си знаят и едно си пеят.Моньо Сакса бил руски агент, Тръмп бил руски агент, Тиквата бил руски агент, Кери и Пасито и те руски агенти... това е някаква шизофрения.

169

Къв цар е този

преди 5 години

Абе този крадлив ***, до кога ще се изказва, до кога ще го търсите, дойде да си вземе малкото, но ни взе душата, но си взе любовницата Кунева, която е..майката на образованието, на енергетиката, и сега има наглостта да се обажда, да ходи при баща си това му пожелавам!!!

168

лошо

преди 5 години

Какви надежди хранехме навремето за този човек , а той излезе РУСКИ КАВАЛ ....СРАМ...

167

ПроСоТо

преди 5 години

До българче!какви ги ръсиш? Никой не се е предавал,просто характерната за нас НЕЕДИННОСТ позволи на ордите да ни завладеят.Освен това коварните гърци пуснаха нарочно османлиите..А първата работа на завоевателя е била да избие аристокрацията ни за да остане само плебса да им робува.Това е нещо като "закон" за завоевателите..

166

комуняги-убийци!!!

преди 5 години

До ПроСоТоВ покрайнините действаха нашите шумкари за да бягат у съседите при блокади!

165

българче!

преди 5 години

До ПроСоТоКъде бяха нашите царе когато, дойде султана? Предавахме се и му служехме! Съюзници!

164

ПроСоТо

преди 5 години

До БОКЛУКникой не твърди че е българин!!Не са нито баща му,нито дядо му!!Този щеше да цар НА БЪЛГАРИТЕ така,както Султана е бил султан на българите.Вината е изцяло наша!!!!

163

ПроСоТо

преди 5 години

До Мнениемного просто,драги:-Оттам,откъдето се появиха и сегашните "демократи"-от "ПОКРАЙНИНИТЕ" на нацията.Защото сме такива-"Евтини на брашното,скъпи на триците"Левски и другите ни герои дадоха живота си за "Чиста и свята република",но тия,които се криеха по таваните докато героите ни бяха убивани,загърбиха Святото им дело и по робски залитнаха:-"Искаме цар-господар"..сега реват..

162

zoygr

преди 5 години

Аз бях в Португалия преди две години.Разговярах с доста местни относно магистралите.Конкретния повод беше, че никой не се движи по тях, за разлика от второстепенните пътища. Познайте защо! Точно така - защото е много скъпо и недостъпно за обикновения човек. Освен това разбрах как министърът на транспорта си е приватизирал всички основни артерии и прибира яко.Е те тва е светъл пример от Португалия!

161

ХАХАХА

преди 5 години

До до ИстинатаЩе отидем в харема на Бойко - Парламента е пълен с *** на заплата и длъжност

160

ЦАР - ИДИОТ

преди 5 години

ЦАРСКО НИЩОЖЕСТВО

159

Стига глупости

преди 5 години

Какво общо има този кърлеж със старите български царе?МАРШ МЪ.РШО КРАДЛИВА!!!

158

Male

преди 5 години

Не ти ли омръзна бе дедооо! Че и нагъл! Ае достатъчно ла.*** хвърли в държавата та сега да правиш *** коментари. Ае ходи си в Испания вече! Земите си взе, дворците си искаш! Само дела и претенции! По твое време затвори Аец-а, раздаде мините и енерго-разпределителите! Гушнахте парички! Кво повече искаш? То и малко срам трябва!

157

до Истината

преди 5 години

"Султана воюваше за благоденствието на раята а русия за окупацията на балканите!"ХАХАХАХАХ Ало ПИЖОВЦИ идете да се запишете в харема на султаня да ви нахрани и успокои , гладни ку4ки!!