101

тв

преди 5 години

единственият път да се изпълнят исканията е здигане на данъците!

100

Мунчо

преди 5 години

ФАКТ:1. Минимална пенсия за трудов стаж и възраст-200 лева<br>2. Помощи за 16 г с 90% увреждания: 930 лева помощ, социална пенсия-125 лева, мама- личен асистент-510 лева+ осигуровки и трудов стаж, допълнителни плащания за рехабилитация, интеграция...и сега дайте още 100 000 000 лева за 14 000 , тоест вдигнете ни парите с още 595 лева на месец.....

99

Анонимен

преди 5 години

До Полицията е надеждат неграмотни са като тебе

98

Още по - възмутена

преди 5 години

Те не били виновни, че децата им са такива, а обществото какво е виновно? Всики знае как се създават децата, и никой не ни е питал дали да ги раждат. И изведнъж - дайте пари за тях!

97

Възмутен

преди 5 години

Стига ни занимавайте с тези инвалиди. Рекетьори гадни. Майка ми е работила цял живот и взима 370 лева. Не стигат, оправя се някак, ама не проси. Никакви пари за инвалиди. За какво са полезни, за обществото ? Трябвало е да си прекъснат бременността, ама не - създали ги , да си ги гледат.

96

Мунчо

преди 5 години

ФАКТ:1. Минимална пенсия за трудов стаж и възраст-200 лева2. Помощи за 16 г с 90% увреждания: 930 лева помощ, социална пенсия-125 лева, мама- личен асистент-510 лева+ осигуровки и трудов стаж, допълнителни плащания за рехабилитация, интеграция...и сега дайте още 100 000 000 лева за 14 000 , тоест вдигнете ни парите с още 595 лева на месец.....

95

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 85А защо трябва да ти дава? Ти сам си взел такова решения. Тя да не е длъжна с лъжица да те храни. Държавата не е детегледачна, а разпределител. За жалост не много добър, защото българите сме крадливи.Вие из коментарите давате ли си сметка, че парите, които държавата дава първо ги е взела от вас и от фирмите под формата на данъци, акцизи и т.н.?Давайте повече и ще получавате повече. Ето, на Запад хората получават много повече... ама такава чудесия като 10% данък не съществува.

94

Анонимен

преди 5 години

До Даола 95Ти си неадекватен и незапознат ревльо.Млъкни, че с нечленоразделните писъци на такива като тебе вече почвате да насаждате не неприязън, а депресия!

93

Анонимен

преди 5 години

Защо ревете на някой конкретен? Парите за хората с увраждания идват от данъците на работещите. Щом искате повече пари елате с предложение - Данък - грижа за хора с увреждания.Разбира се, че на тези хора им трябва помощ! Разбира се, че ВСЕКИ БИ ИСКАЛ те да получават голяма помощ! Няма човек, който да не го иска. Задайте си въпроса обаче, от къде ще се вземат тия пари. Дайте предложения! И не - основното количество от социалните са за "РОМИ", а не за болни, стари и т.н.ако искаш помощ -бъди РОМ!

92

Баба

преди 5 години

А здравните нужди на децата без увреждания кой ги покрива? Те да не би да нямат такива нужди, ама родителите си плащат и мълчат.

91

там е проблема

преди 5 години

Пари се дават, но те не достигат по предназначение, а се усвояват от социалните работници и фирмите за доставка на оборудване.Вижте как се е наляла *** и ще намерите къде отиват.

90

Даола

преди 5 години

България е най-жалката държава в Европа !Разграбването продължава, бедността е повсеместна, празните приказки на правителството - позор. Какво че се решат един два конкретни проблема след вдигане на повече шум ? Защо не погледнем към Гърция - огромни проблеми, природни трагедии, но Алексис Ципрас и неговото правителство правят и невъзможното.

89

на Сакскобурготски..

преди 5 години

Министър на Сакскобурготски е организатор. Аман!

88

Анонимен

преди 5 години

Нападат Борисов, защото знаят, че само той може, само той има сърце за болката на хората. Но и той трябва да ги вземе от нас, а много камили са на гърба на народа.

87

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Докога ще ни занимават с тези бесепарски садъци?Айде, чемодан, патерици, Масква!

86

Bat Petko

преди 5 години

До Полицията е надеждатДай боже все такива като тебе да са гласоподавателите на БСП

85

Здрав Бял Хетеро Мъж

преди 5 години

А ние кога да си организираме протест под надслов "Пазете от изчезване най-експлоатираната и най-пренебрегната категория хора"?

84

Анонимен

преди 5 години

Ние сме инвалиди, следователно останалите са длъжни да ни отглеждатеЧовече, на такива като теб мога да кажа само едно - ако ти се случи да останеш инвалид, да правиш това, което сега проповядваш, а именно, че ще се оправяш сам. Животът е странно нещо, днес си добре, утре те блъсне някой пияница с колата си и... Сещаш се нататък. Само дето си мисля, че тогава ГЕРБ няма да се погрижи за теб и ще ти обясни как не е длъжно да те отглежда. Доста неща ще разбереш тогава, но ще е късно.

83

Анонимен

преди 5 години

Какво му е фейка? Познаваш ли ме,знаеш ли историята,та плещиш глупости?Не стига ,че ви дават пари,а на другите нищо,ама просите още.Даже и обижда наглеца .Дребна душичка си-искаш хората да са съпричастни към проблемите ви,ама вие се присмивате, когато някой ви разкаже собствената си история на проблеми.

82

няма морал

преди 5 години

До Анонимен 80 - mnogo to4no kazano! brawo!