23

Дедо

преди 5 години

Накрая ще се окаже, че само ДПС могат да ни оправат... във всеки смисъл на думата

22

Анонимен

преди 5 години

политическия театър, който ни разиграват вече трийсет години , никой не впечатлява.Та постановчиците решиха да го осъвременят с разни субстанции, хапчета,халюцинации и т.н.Много слабо изпълнение,*** то каквито актьорите,такова и представлението.Никой не вижда,че залата е празна

21

1

преди 5 години

Хей,другари българи,това дупесе,е било голема работа,щом всички партии,включително и бсп,си вдигат имиджа с тях,едните се хвалят,че ги остранили от власт,други,че те са ги вкарали във властта,защо един път,не ги оставят на мира,и да си правят,политиката с други измерения.

20

Анонимен

преди 5 години

ВМРО е основано в началото на януари от Андрей Луканов, който тогава формираше цялото СДС.Тогава Държавна сигурност вмъква своя агент Иван в ръководството като секретар, а в 1995 г. успяват да го направят и председател. И до сега.Като депутат в почти всички нъродни събрания той не е направил абсолютно нищо.

19

Анонимен

преди 5 години

ТЕСТОВЕТЕ ВЪВ ВМА ВИНАГИ ЩЕ СА ОТРИЦАТЕЛНИ, ПОНЕЖЕ ВМА Е ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА КАРАКАЧАНОВ.

18

Анонимен

преди 5 години

Да му се чуди човек на Марешки. Как си позволява да напада по-голям хитрушко от себе си.Пък човек само като му погледне новата "африканска" прическа-шапче и да му завиди. Тийнейджърите не могат да си направят такава, сигурно е изработена във фризьорсккия салон на НС. Боже, Боже, аз ли те криво молих, ти ли ме криво разбра, та такива джульовци ни натресе да ни управляват...

17

Анонимен

преди 5 години

До Активист на БКПДАЙ БОЖЕ!

16

Луци

преди 5 години

Охоо, лицемери долни, плюете по Марешки, ама на колонките сте първи!

15

Активист на БКП

преди 5 години

До Зозо И тебе ще съдим,другарю Зозо,и тебе...

14

Хах

преди 5 години

да се тества в някоя френска лаборатория ?? ЩО ПЪК ВЪВ ВМА?? да не се окаже чумав

13

До 8

преди 5 години

"Марешки е агент на КГБ партията му се финансира от Лукойл и Русия ." Нинова да пита мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

12

Байрактар

преди 5 години

Бях кашик - зная Усилието - а Каракачанката е отрицание на Всичко Воинско в БГ!

11

Зозо

преди 5 години

До Активист на БКПКлоун!!!

10

Оня

преди 5 години

Тия втръснаха на всички с брътвежите си. И Каракачанов и Сидеров и Симеонов и Марешки са с двата крака в тиквената каша на Тиквата.

9

Шопо

преди 5 години

До БайрактарНема снага,нема бой ! Отвсекъде е кръгъл завалията...

8

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИТЕ ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ САМО ТЕЗИ ХУБАВЦИ СА ЗА ЗАТВОРА НАЧЕЛО С ПАДИШАХА.

7

Анонимен

преди 5 години

Какъв тест бе, на тоя му личи от Космоса че шмърка.Тиквата може да му дава и по-първокачетвено, от специалната реколта.Нали му крепи стабилността.

6

мдаа

преди 5 години

До Каракачанов-ДС агентМарешки е агент на КГБ партията му се финансира от Лукойл и Русия .Затова пази в тайна кой му доставя по-евтини горива .Изобщо парламента е като в онзи филм-роднина ,милиционер ,роднина ,милиционер.

5

Каракачанов-ДС агент

преди 5 години

Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

4

Анонимен

преди 5 години

Кой пусна убийците на Стамболийски във властта .