15

Drug lord

преди 5 години

14 грама хероин?!!!??! 7 грама кокаин???!?!?! Вие луди ли сте бе?И с това се хвалите???!!!

14

Румениге

преди 5 години

хаха полицейска стъкмистика, за 10 дни проверили 14300 души, тоест по 1430 на ден, което прави по 60 човека на час , нон стоп по 24 часа без прекъсване , хахахаха

13

чоека

преди 5 години

Колко баби и дядовци над 90 години заведохте до съдебната зала? Грамоти на всички отговорни за задържането им и децата им да се гордеят. В час какво работи татко или мама да казват, че арестуват пенсионери за една трева.

12

ЦК на ГЕРП

преди 5 години

Не са от нашите ...

11

Мухахах

преди 5 години

7.1 грама кока ще намеря ако преджоба раниците на 5ти А клас в началното училище срещу нас, голяма акция... Изловили са 5 дребни дилърчета че сигурно спъват бизнеса на некой наш човек...

10

Мали Мали

преди 5 години

Тея здраво правят проверки, ама да обясняват, че са спипали 530 трафиканти ... извинете. Някое друго квартално дилърче може би.... то сумарно не знам дали са хванали 6 кила стока. Какво тия трафиканти са пренасяли по 10 грама всеки. И отделно този изключителен подвиг не е постигнат с някакви насочени усилия, разследване, нещо, ами на случаен принцип с акция. Те тия дето реално имат бизнес сигурно са знаели за акцията преди фуражките....

9

Don Pedro

преди 5 години

От днес България ще е едно по спокойно място .Няма да има битова престъпност , изнасилени от *** баби по селата , обири , убийства на деца , клане на жени , самоубийства и корупция . МВР ни пази , с тези непотребни за обществото акции , вече вътрешното си е изпълнило половината от годишният таргет .След още няколко месеца ще излезнат със едни писъци и ще разправят колко престъпления са разкрили .Станахме за смях не само пред Европа , а пред целят свят .

8

Alex

преди 5 години

7.1 г кокаин , Леле. Съсипахте се от работа. Бас държа, че в парламента има поне 100 грама в МОМЕНТА. льлювци. По-добре си стоите на сянка и нищоправете както обикновено.

7

играч

преди 5 години

смях в залата ... МВР ?! за 40ина години живот в тая дрислива територия , как па един път не са ми помогнали за каквото и да било ?! палячовци в униформи ... всяка *** която не може да стане нищо от нея , става ченге ...

6

Анонимен

преди 5 години

Хванали петите колко ли още има не се знаят

5

TheCrow

преди 5 години

Вкарани в затвора 0. Тея статистики са за имижд на полицията. С тая съдебна система ...

4

Марин

преди 5 години

Това платена статия на МВР ли е? Да покажат, че вършат работа? В същото време всички *** правят каквото си искат, защото знаят че няма кой да ги спре.

3

Анонимен

преди 5 години

И къде е иззетата дрога и парите от нея - в сметката на Тлъстака от Банкя ли ?

2

Mesko

преди 5 години

Някои са доста напред от тези тестове.. вместо вдигане на заплати, им дадоха безплатни тестове за наркотици.... правете си изводите :))))

1

..

преди 5 години

Бас държа, че от тези 530, 529 ще излезнат за по-малко от 48 часа.Останалия 1 ще потърка наровете за седмица-две за назидание.