19

От Германия

преди 5 години

Хора недейте така, аз съм в Кьолн, тук наистина е страшно, жегата е непоносима, зелена трева няма никъде всичко е жълто. Налага ми се всеки ден да пътувам 20 км с влак и като гледам полята ми става жал за хората-то няма нищо,житата са никакви, царевицата не е и до коляното, слънчогледа не прилича на нищо. Недейте с тази злоба земеделците са най-работливите хора.

18

Анонимен

преди 5 години

За Германия няма страшно - ще компенсират от приходите от северен поток и северен поток 2. Всяка година им го пожелавам това. То и нез това сега Русия има свръхпроизводство на земеделска продукция, екологична при това. Да очакват европейците сериозни забуби и непродаваемост на скъпата си продукция. Това им желая от както унищожиха нашето селско стопанство.

17

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

бившата социалистическа ГДР, разположен на изток от Берлин.Саксен Анхалт е разположена не на изток от Берлин, а на запад!Загубите в определени области достигат до 30%.

16

Анонимен

преди 5 години

ТАМ СУША, ТУК КИША -0 БОГ НИ НАКАЗВА ЗАРАДИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ НА ЕВРЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ.

15

българка

преди 5 години

е не се косете това е ТРИК ?! .. НАЛИ ЮНКЕР ПОДПИСА С ТРЪМП КОНТРАКТ ЗА АГРО КУЛТУРИ,,,, ЕВРОПА ЩЕ ЯДЕ ГМО ЦАРЕВИЦА СОЯ И ПШЕНИЦА ОТ САЩ... ДА ВИ Е СЛАДКО МИЛИ БЪЛГАРИ.....ХАХА ХА

14

Гробокопач

преди 5 години

Алпът Чулман е на гости в Бълагрия, а неговият полюсен антипод, алпът Шурале, Лисугерът, носещ само суша и смърт е на гости на севера. Ами, да им е честито, на джърмънит4е, от конекрадците по Долният Дунав. А, тревата, нямала роса, защо ли?;))) Росата, росата...., прави борбата;)))

13

Анонимен

преди 5 години

"Изиграйте си добре картите, продавайте на Германия."О като продадат и какво? Ти ще забогатееш ли от това? Държавата вече не се занимава със земеделие и каквото и да спечелят фирмите, които садят, то си е за тях. Милионерите стават милиардери, а за народа пак скъп хляб.

12

анонимен

преди 5 години

Африканците докараха сушата в Германия! Господ раздава възмездие!

11

До 3

преди 5 години

Ти остави, че е копирана статията, не само тук, но и в други новинарски сайтове. Забавното е, че географските познания продължават де се копират все така грешно...Ех, на изток от Рая и на изток от Берлин....

10

Петров

преди 5 години

Вчера минах с колата приз Германия на път за Франция. Всичко си е на място. Не забелязах суша. Малко топло е но толкоэ. Виж от София до Калотина пейзажа беше сякаш след война не след суша.

9

pipo

преди 5 години

За човечеството скоро ще настъпи глад и мизерия. Прекалено се самозабравихме всички и природата ще ни го натакова на всички.

8

No name

преди 5 години

Ако в държавата наистина има умни управляващи. Да се създаде някакъв надзор. Да се следи за спекуланти и прекупвачи. Нужда от жито и царевица в Европа ще има, наистина. Ако всичко се следва стриктно, за земеделците ще има глътка въздух. А и по цялата веригата, производител-превозвачи. Дано наистина има умни управници.!

7

Кееееф..

преди 5 години

Нагаждат се схемите Природни...

6

Стамат

преди 5 години

За сметка на това, в България, реколтата от слънчоглед и царевица ще бъде рекордна. Изиграйте си добре картите, продавайте на Германия.

5

fake news

преди 5 години

1800-care

4

.

преди 5 години

Да намерят пътя към Господа като народ и нещата ще се оправят! Акопък не, още по-зле ще става :(

3

Анонимен

преди 5 години

Климатолозите си го обясниха, сухите региони ще стават още по-сухи, влажните още по-влажни. България, Сърбия и Босна се падат във влажната зона

2

до Авторката

преди 5 години

пише БТА а ти каво направи , открадна Текста от сайта им и го постна тука .............хаха

1

Факт!

преди 5 години

Ахахахаха да ви е сладко нацисти!