14

Бай онзи

преди 5 години

Каква е истината че и ти не си долетял с ятото.

13

Simeon Ignatov

преди 5 години

Извинете за сравнението но вашите разсъждения са толкова остроумни че са на Нивото на глупаците от Запад

12

каквото повикало

преди 5 години

До учуденЧе тя младежта в "Софето" е вашата - селендурската. Софийската младеж, високообразована и интелигентна, с културни обноски, чистоплътна, знаеща по няколко езика ... за съжаление отдавна е в Париж, Лондон, Мадрид, Ню Йорк, Монреал, Стокхолм... Тук налетяхте вие. А вас, докато ви научим да се къпете, да говорите тихо, да не мякате и о-кате, да държите вилицата с лявата ръка, да не плюете дъвката на тротоара... пак ще минат 45 години.

11

Анонимен

преди 5 години

Жълтият клоун отново ли ще туитне: "GREAT" ???

10

Анонимен

преди 5 години

До учуден А в прованса приемането на дрога е денонощно - отглеждате си я в градините, пасете си я непрекъснато. И това личи по състоянието ви, с което се появявате в Интернет. Включително и ти сега.

9

Анонимен

преди 5 години

хахакитайците се бъзикат с Тръмпплъзнаха го леко да наговори в типично негов стил неща за СК, които сега ще се окажат поредните глупости, за да го разкарат от политиката и си оправят търговските отношения

8

Елена

преди 5 години

Сценария се повтаря!!!Вторият Ирак!!!!

7

Анонимен

преди 5 години

Малеей, много страшен този Ким, с поне една, а може би и две ракети, засега направени наполовина.

6

сега

преди 5 години

Ким си знае, на държава терорист и агресор сащ вяра да нямаш.

5

Истината

преди 5 години

Видяхме каква е съдбата на държавите който са се доверили на САЩ и са се разоръжили,повечето ги няма вече те бяха нападнати,ограбени и съсипани от САЩ с милиони жертви,знае работата.

4

Анонимен

преди 5 години

СЕВЕРНА КОРЕЯ ПРИКЛЮЧИ!!!!!ВЪВ МОМЕНТА ЦЕЛТА Е ДА ГИ ПРИНУДЯТ ДА СИ НАРЕЖАТ ЦЯЛОТО ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ КОЕТО ЩЕ СТАНЕ!

3

Анонимен

преди 5 години

Амиии, ей сега Тръм ще ги туитне, че бъркат тези от ЦРУ-то. Какво там значат някакви си разузнавачи, след като Ким лично ще му се закълне по телефона, че няма нищо такова. След срещата в Сингапур, без записи?!, само в присъствието на преводачите?!, Тръмп направи поредното мало..мно изказване "Няма нужда от записи, аз имам една от най-добрите памети на всички времена. Окей? Окей?". Пълна трагедия.

2

Анонимен

преди 5 години

Бат Дончо ходи да си поприказват малко и реши, че всичко е готово. Реално никой нищо не е направил. Нито се е подобрил живота в Северна Корея вследствие на падане на някакви санкции, нито пък някой ще си нареже ракетите за да покаже колко е послушен. Само българско правителство е способно на такива фундаментални глупости към обогатяване на определени хора. Както казваше Бай Тошо - неоколониализъм.

1

Аз

преди 5 години

Виш ти правиме си ракетки за да си хвърчат.