65

Анонимен

преди 5 години

Педофилия

64

hmmm?

преди 5 години

"В мюсюлманския свят ако булката, родителите и момичето вече е имала първия си цикъл, бракът е позволен" ???? koi ima cykul? bulkata ili vsichki? slojna rabota...

63

Анонимен

преди 5 години

Не само омъжена,а и поробена

62

хх

преди 5 години

там ги женят на 11, а европейските жени не знаят с колко човека са правили секс, изпускат им бройката преди да завършат училище.

61

Не!

преди 5 години

Пророкът, който така неотлъчно следват е педофил (в исторически план), имал е 6г. жена (една от жените му). Какви да бъдат последователите му?

60

Скарлет

преди 5 години

Теэи беэмоэъчни аборигени ще эатрият света!!!:-((( Ще иэмрем, като диноэаврите!!!:-(((

59

Анонимен

преди 5 години

Това е просто ненормално! На 11 трябва да учи , а не да я женят за мъж по-стар от баща ѝ. Още по-страшно е ,че става със съгласието на радителите , моята дтщеря е на 10 и ума не ми побира как може да причиниш такова нещо на своето собствено дете!

58

Небългарин

преди 5 години

На 11 и вече са я минали 11 чичковци - съдбата на момичетата в християнския свят

57

хаха

преди 5 години

До АнонименТова са деца бре хайванин, това дето си го завират гейовете не ми дреме.За мен също не са нормални и не е свързано с християнската религия, която го отхвърля. ОСвен това църквата е отделена от държавата и тези джендърски глупости се подкрепят от либералите т.е. от политиците и от държавата. Докато при поклониците на Мохамед религия и държава са едно и това да се жениш за 6 годишно дете е законно и нормално според тях и за мен е върха на извръщението...

56

хаха

преди 5 години

И после исляма била НОРМАЛНА религия , ай сектир ...само това ми стига като доказателство, за да стигна до извода, че това е архаична религия от отминали векове която няма място на този свят.

55

Анонимен

преди 5 години

Имат хареми и затова не достигат жени и почнаха да набират и бедни момичета от Източна Европа.

54

Анонимен

преди 5 години

Тия педофили се мъчат да ни налагат религията си ??!?! Никога !!!!!!!

53

Йоко

преди 5 години

На единадесет е вече ***, съдбата на жените в Европа и псевдоцивилизования Запад

52

Име

преди 5 години

на практика шарията е закон, който одобрява nедофuлията, но на пазарна основа. "Бракът между 11-годишното дете и 41-годишния Абдул Карим - търговец на гуми, който има важна роля в местната джамия и колекция от скъпи коли." но като се замисли човек, че точно правозащитните организации, определени партии, които са най-кресливи за правата на човека и мулти-култи се борят за узаконяване на nедофuлията в европа пак на пазарна основа...

51

Анонимен

преди 5 години

Ислямски ценности. Честита интеграция

50

Некъф

преди 5 години

За религия която е била разпространявана от човек които е блутствал и изнасилвал 6 годишно дете е нормално за последователите и брак с 11 годишна. За тях даже е закъсняла. Всички изповядващи исляма са комплексари със 5 сантиметрови чушлета и не им стиска да са със истински жени за да не се изложат. С една дума комплексари са всичките изповядващи исляма като техния пророк дето първата му жена е била на 6 години.

49

123

преди 5 години

Добре пак тука статия е писана да съжаляваме муслиманските жени, защо не пишете статия да съжаляваме муслиманските мъже, нали равнополови трябва да ставаме а? буахахахахха, айде пишете че имам още съжаление за братята от близкия изток които само хубавото ми мислят

48

fggfgf

преди 5 години

педофилска вяра ..

47

Кирчо

преди 5 години

А че то и тук е така само че доброволно 13 - 14годишни българки сменят секс гаджетата като носни кърпи и на 19 години вече са амортизирани за вагинопластика!

46

реалист

преди 5 години

Мохамед е бил педофил, какво очаквате от последователите му?