16

Анонимен

преди 5 години

ЧЕЗ води дело срещу Тиквената мафия в Страсбург за 1.4 милиарда и още едно в Париж за 600 милиона.

15

Сандо

преди 5 години

хааа пръчка м/у спиците, някой не се е отчел изглежда на правилното място.

14

Solar Power

преди 5 години

До Анонимен"Жал ми е за Гинка - знам какво е да си нямаш ЧЕЗ. Хохо" - Напротив на теб трябва да ти е жал. Защото тя ще осъди държавата сега и ще платим аз и ти. И вместо да направят някоя градинка или магистрала ще платим аз и ти. Но явно не го осъзнаваш ......А тепърва държавата има да плаща за пропуснати ползи.... Чакай и ЧЕЗ да заведат дело :)Ох как бих искал Корнелия да плати всички тези парички.......

13

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за Гинка - знам какво е да си нямаш ЧЕЗ. Хохо

12

до 8

преди 5 години

отделно цената на Чез след отказа на КЗК тръгна надолу. Т.е. хем ще изкарат парици от държавата заради необоснованият отказ, хем с тях ще си купят Чез. както се пееше в една песен на Радо - 'Тарикат голям съм брат ми..."

11

ПЕНКО

преди 5 години

"СОРИ" УЧЕХ СИ АНГЛИЙСКИ -САМ ОТ КНИГИ / НЯМАХ ПАРИЦИ ЗА КУРС/!!! - ПО ТАЗИ ПРИЧИНА СИ ПРЕВЕЖДАМ / ТРАНСЛЯМ / ДУМАТА : " ИНТЕРКОМ " - КАТО : " ЕЛА ДА МЕ ИЗДУХАШ МЕЖДУНАРОДНИ ВЕТРЕ" !!! МАЛКО- КАТО ЕДНА БЪЛГАРСКА СТАРА ЕСТРАДА !!!

10

Нов

преди 5 години

КЗК търси измислени причини да спре една най-обикновена търговска сделка, която сигурно засяга нечии интереси, за да бъде толкова политизирана.

9

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо обаче тая Гинка много ме възбужда. Не е някоя красавица.Не знам защо така се получава. Сигурно защото е там нещо около тока.

8

Анонимен

преди 5 години

А дали идеята на Кака Гинка и тия зад нея не е да загубят тези 5 милиона и после да осъдят България за 55...

7

Анонимен

преди 5 години

Кака Гина - бизнес дамата, май се задави с голямата хапка както повечето бизнес фигуранти!

6

Анонимен

преди 5 години

Стабилност, сър ...."Никола Молчан, който е разследван три пъти за убийства, е част от екипа на Инерком. Той превежда на преговорите между ЧЕЗ и Инерком за сделката с българските активи на чешката енергийна група. Молчан е финансов директор във фирма на Мая Христова от ММ Груп, която е в близки отношения със собственичката на Инерком Гинка Върбакова. Всички изброени дотук персонажи: Никола Молчан, Мая Христова и Петър Лашов, са имали вземане-даване с правораздаването и престъпните групировки на прехода."

5

до 4

преди 5 години

Сделката за ЧЕЗ отвежда към премиерското каре за карти в БанкяПреводачът на Инерком Никола Молчан е служител на Мая Христова, която върти бизнес с близкия до Борисов Пепи Лашов

4

Анонимен

преди 5 години

Участниците от карeто белот в Банкя на всичко ЧЕЗ ли ще играят сега, или на без ЧЕЗ...

3

Анонимен

преди 5 години

Гинка калинка ;) толкова па да са некадърни мутрите от ГРОБ ... Даже не успяха да скалъпят наказва история на средствата, необходими за сделката .,. Стабилност, сър ...

2

Анонимен

преди 5 години

Айде сменете я тая Гинка с някоя по-добре изглеждаща бизнесдама бе.Нали и без това е само едно мюре.Всички знаем кой стои зад нея.

1

Анонимен

преди 5 години

Зажалила се Гинка, пред високо дуваре, кадия си вика и плаче.