29

Наблюдател

преди 5 години

Всички тези рекламни брошури дето Била, Лидл, Баумакс и другите ни пускат по кутиите са от българските изсечени гори. И в повечето случаи директно отиват на ***. Аз обаче ги събирам и връщам на вторични суровини. 70 кг хартия спасяват едно дърво. Това е малкото което можем да направим за нашите гори.

28

Кон

преди 5 години

Верни ли са им изчисленията или са измислица като за пред журналисти?

27

Анонимен

преди 5 години

индииците се множат като бактерии и са едни от най-мръсните нации в света. за 15тина година стигнаха почти милярд?

26

Анонимен

преди 5 години

така като гледам скоро време ще се поразредим...

25

Ха ха!

преди 5 години

Ресурсите са Руски Монопол - Ииииихууууу...

24

Факт!

преди 5 години

Глупости кой ги изчисли колко са тея ресурси и какво е харченето им при положение че харченето не е константа.

23

Късно е вече

преди 5 години

Ако зависеше масово от нормалните хора, не слагам в това число тези с първичните интереси, защитавани от такива като БХК, то тогава щяхме да имаме някакъв шанс, но за съжаление зависи от най-големите замърсители - корпорации и правителства и за това надежда всяка тука оставете... Кой живял, живял, земята се ожени...

22

Fck

преди 5 години

Рано или късно земята ще се очисти. Тва е все едно да пиеш да ,пиеш нон стоп бири ,водки и.т.н после да се чудиш бах мааму що съм с цироза. Тук е същото само рушим екосистемата с отрови и сечем гори после чакай земята и климата да са добре. Пожари,наводнения и земетресения ,вулкани и Урагани ще има и ще стават все по-свирепи. Както и човека освирепя срещу земята. Виждате само кво лято е Август е на прага тревата зелена....

21

Анонимен

преди 5 години

Помните ли как почва филмът "ад" с том хенкс? - какво бихте избрали - да изчезне 1/2 от населеноето на земята сега или живота на земята след едно много близко бъдеще?

20

Анонимен

преди 5 години

ТОЙ ЩЕ КРАДЕ НА КРЕДИТ

19

Кажете на Баце

преди 5 години

да спре да гепи след като са свършили ресурсите

18

Анонимен

преди 5 години

1975 г. населението на Земята беше под 4млрд. Сега доближава 8млрд.Ако в къщи стесготвили храна за 4 души и неочаквано ви дойдат гости още 4 души ще направите какво?Ще делите на половина. Това е което се случва на нашето Земно кълбо.

17

men

преди 5 години

слушайте ал гор и учЕните които обикалят по цялата планета с частните си самолети и пропагандират как вие требва по малко да консумирате. и им вервайте както вервате на ага бащицата и неговия яйцеглав либовник.

16

Демограф

преди 5 години

"ограничаване на демографското разрастване" --- тъй де, кажи го на Африка и на почти цяла Азия. Помощите с храни и лекарства трябва да са само срещу стерилизация на получаващите ги..

15

Анонимен

преди 5 години

Пазете си ресурсите, защото са кът в глобален мащаб. И ако ви пробутват още хора под формата на мигранти, мислете и за това откъде ще намерите ресурсите, за да живеят и те с вас, защото са кът.

14

Анонимен

преди 5 години

Да ви кажа:Винаги е имало райони по Земята където хората са бедни,други ,богати.Нямаше интернет да знаем всичко по света.Земята е щедра, има капацитет за всички нас,дори и двойно,проблемът е в разпределението.Богатите стават по-богати, бедните стават пои-бедни.Радостното е ,че всички заедно вървим гъм гибел.Thank you!

13

Сандо

преди 5 години

ми да му мисли Лили Иванове

12

Анонимен

преди 5 години

Има дървета и гори-има живот.Няма дървета и гори-виждате какво става.Толкова е просто,ама ни го представят като е гати сложния ребус.Точно сме като щрауси,заровили си главите в пясък.Само и само да оправдаеме крадците изрязващи горите, носим от 9 кладенеца вода за да докажем че не е това проблема.Не е,ама е,очевадно е за всеки който има малко мозък в главата.Без горите няма почви,няма валежи,не се задържа вода в почвата.Без гори няма кислород,духа силен вятър,температурите се покачват.Какво още?

11

терминатори сме..

преди 5 години

Как изчисляват какво е изчерпено и как би го възтановила природата не се споменава. Как се възтановява например изгорен петрол или пластмаса? Как се самовъзтановява рудник за сяра или такъв с въглища? Човекът от време оно е унищожавал колкото сили има всичко около себе си, а сега чрез машини и нефт-може повече. Това се прави на всякакво ниво от строеж на къща, до глобален мащаб и ще го прави докато не свърши всичко. Който не вярва, да иде в Бразилия или в северна Индия-нама едно дърво за сянка

10

Анонимен

преди 5 години

Те белите мечки и без това вече изнемогват от жега и едвам кретат, та хайде да им се порадваме за последно, като ги избием съвсем. А колкото до усвояването на СО2, нали Фандъчката казваше да купим от общия бюджет печки на пелети за швeдите, щото са много екологични. Е да, ама пелетите все още масово се правят от дървета. И ето колко е екологично изсичането на горите - половин година няма кой да ни усвоява въглеродните емисии.