6

D.

преди 5 години

До държавен изпит ли е?Освен това, че ромските деца не могат да говорят правилно...тази година в град като Варна се оказа,че учителките които проверяваха работите по БЕЛ не могат да говорят правилно. Много от тях говореха в изцяло мъжки род .....страшно е .

5

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е изобщо да не се учи.Само ритане и чалга музика е нужно. Училището трябва да само по желание на учениците нали сме демократично общество трябва всеки да избира сам.Учениците сами трябва да избират какво и кога да го изпитват.Това трябва да промени Мон.

4

държавен изпит ли е?

преди 5 години

Вие от МОН в час ли сте? Това дето ще карате от следващата година децата да развиват тема от материала включващ 5-6-7 клас си е лудост!! Да не ви е държавен изпит в СУ, това е само да влязат в средно училище.В България, ромскииите деца дори не могат да говорят правилно на български, какво остава да четат и пишат.Много учат в чужбина, защо тормозите малкото деца останали в България? До 5 години ще има ли и учители, защото повечето са пред пенсия затова да помисли МОН. А Защо да се учи до 31 юни?

3

Анонимен

преди 5 години

"Тишината в спалнята ражда безумия!"-цитат на българския политик Румен Петков.Днес с учудване научавам,че в Една от ПРиродоматематическите гимнации в странат,ако не се лъжа в 10-ти или 11-ти клас,се увеличават от 2 на 4 часа седмично,часовете по История,за сметка на часовете по Математика?!Не че имам нещо против Историята,ама това би подхождало на друг вид профилирано училище!Та си викам,наистина ли на всички в МОН са толкова задрямали или на всички в спалните витае гробна тишина?

2

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости говориш.Да не би, ако не знаеш буквите и цифрите в първи клас ще успееш да преминеш в по-горен клас или пък ще ти е по-лесно да пишеш (четеш) или да решаваш задачи?

1

33

преди 5 години

Много сериозни промени-почти фундаментални!Да ги препоръчаме на ЕС и Западните балкани!В кое училище и университет се дипломират с изпит върху целия материал през годините на степента на обучение-в никое!Поощрява се там креативността с разработване на проблеми,дипломни работи,практически разработки, а не зубренето е паметта!Тези чиновници учили ли са някога педагогика и педагогическа психология!?А удължаването на учебната година за 7-ми клас до 30 юни е пълна безсмислица-изпитите са минали!Родит