14

факт

преди 5 години

Баламите които се хванаха на социалистическите лъжи изостанаха пагубно.Те вече не са млади за да започнат отново и ще погинат.Тези които имаха живец и се бориха с живота 1990, през 2000 те стъпиха на крака и чеме има две класи: Българи които се гордеят от това че са Българи декласирани соц елементи които трябва да изчакаме още 20 тина години да погинат.*** винаги ще има, но воденичния камък ще се скъса от врата и ще пропадне в дън земя. Там да си стои в ИНЗ!

13

До 5

преди 5 години

".90% като скотове с по 200-300 евро на месец." И аз живея с 300 Евро на месец, но в никакъв случай като скот. Откъде измисли тази обида за 90% от българите. В провинцията се живее добре с тези пари, защото си отглеждаме всичко и не се лишаваме от храна. Не харчим за транспорт и някакви екстри, но си живеем добре. Събираме се с приятели и съседи на маса. За София е по-трудно, защото трябва да харчат повече и животът там е по-скъп. Но и заплатите са по-високи и затова всички бягат в столицата.

12

Анонимен

преди 5 години

SAMO NIAKOI JIVEIAT PO DOBRE

11

Анонимен

преди 5 години

......небето всякъш от коприна, а *** е моята родина!

10

Другарите мрънкат

преди 5 години

Докато БКП/БСП беше 10 г. на власт, всичко се подобри - мин.заплати - 2000 лв., пенсии - 1000 лв., помощи - 1000 лв. Построиха всички магистрали, обещани преди 65 г. от соц. време, положиха нови водопроводи и канализация във всички квартали на София, ремонтираха всичко - улици, пътища, построиха спортни зали, училища, детски градини, пречиствателни станции и т.н.Всичко естествено е шега и го направи ГЕРБ за 6.5 г. Само намали заплатите, дадени от БКП/БСП.

9

Добре е

преди 5 години

Откакто е на власт правителството на ГЕРБ, нещата в България тръгнаха нагоре и се живее все по-добре. По принцип българинът е свикнал винаги да се оплаква за всичко и от всичко - манталитет на сиромахомилство. Виждаме, че и бедните пенсионери ни поднасят изненади, като хвърлят през прозорците хилядарки и бижута. На вид като ги видиш изглеждат зле, понякога и като просяци, а се оказва, че разполагат с много пари. Правят се на бедни, за да не им завидят съседите. Завистта е пагубна за България.

8

В България е добре!

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените оплаквачи!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки съпротивата на БКП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки.

7

Таню

преди 5 години

Браво, супер похвално начинание!

6

Анонимен

преди 5 години

Ами като взема заплатата от 500 лв и като си платя сметките,и с останалите трябва да караш до следващата заплата,а като имаш и кола и тя ако се развали,а и в къщи ако нещо иска ремонт,а то винаги за карък става,дали изобщо остават за храна,а за дрехи и обувки не може и да си мечтаеш.Е,как живеем... Това не е живот,живота е за управниците и богатите и алчни работодатели, които още повече забогатяват на наш гръб.

5

Анонимен

преди 5 години

Как живеят? 90% като скотове с по 200-300 евро на месец.

4

Анонимен

преди 5 години

Българите не живеят, те оцеляват, поединично, кой колкото може.

3

Бегайте че...

преди 5 години

Кат ги закарам в 10-на села и ще им паднат чеинетата ,не да ми се правят на учени как живеели българите да ги питам,а видяхте ли българи??? Преди 60 г , имаше сега има пак българи ама по документ...е малко музиката им по различна и адетите им ,,,ама...

2

bratia miladinovi

преди 5 години

sigurno znaiat arhitektite na ulica akademik asen zlatarov ot burgaskia universitet i ban...

1

Провинциалист

преди 5 години

Тези пичове са архивисти. Архивират ни :)