16

до съседа

преди 5 години

По твоята логика, аз парно не искам, тръбите минават през моя собсвеност.... топлофикация иска от мен такса сградна инсталация, а аз що да не искам от топлофикация наем за това че тръбите минават през моята собственост. Като не искат да си ги изнесат отвънка, да си ги изолират .... ама е по лесно такса мощност....

15

Анонимен

преди 5 години

Те с Европейските директиви не се съобразяват та български съд ще им каже нещо.Това е Топлофакация а не някакъв си ЕС ! - ама ха.

14

zeus

преди 5 години

До Анонимен 11Абе гражданино, а ако комшиите ти се топлят на ***, ти плащаш ли им бре?

13

Анонимен

преди 5 години

Крадливите червени бо**уци ще крадат до край,много ясно.Когато хората имат възможност да се откажат индивидуално,тая коч**а ще фалира и всичко ще си дойде на място.Тоя въпрос просто никой няма интерес да го реши,че ще секне кинтата.

12

Анонимен

преди 5 години

Не, лесно е да се каже - долато не пребиеме някое високопоставено лице

11

Анонимен

преди 5 години

До съседаЗащото си решил да се откажеш от услугата им, но въпреки това ти начисляват такса. Да намерят начин да си преместят тръбите и да не минават през имота ми. Реално трябва да ми плащат такса, понеже чрез минаващите в моя имот тръби предоставят платена услуга на комшиите. Аз се топля на климатици и тръби не ми трябват!

10

Анонимен

преди 5 години

Да попитам всезнайковците от село, вие като сте си изключили парнато, а комшиите ви от двете страни, отгоре и отдолу не са, греете ли се ?Греете се естествено, ама искате ако може да е аванта нали, Андрешковци ?Някой друг да ви го плаща топличкото.

9

съседа

преди 5 години

В нашта кооперация има един дето казва че покрива не го интересувал и му било все едно дали го има и не щял да плаща. ВАС с него ще се занимава ли?Всеки ненормалник се прави на по луд отколкото е, за да му плащат други масрафите, а ВСА да взима заплати и да издуват бузи по телевизията

8

съседа

преди 5 години

Аз пък не мога да разбера защо трябва да се премахва таксата сградна инсталация. Инсталация има, тя е част от сградата, топли, естествено е да се плаща. Ако някой толкова му пречи това, може да отиде да живеев сграда без централно отопление.По същия начин утре ще искат премахване таксите на стълбищното осветление (щото, а нямало нужда), такса почистване (щото много, а и то си чисто), премахване фонд ремонти (щото що пък) и пр и пр.Тая Петкова и тоя ВАС някаква по смислена дейност нямат ли?

7

Анонимен

преди 5 години

Откажете се всички от Топлофикация и вместо да събира ще фалира !

6

Анонимен

преди 5 години

А искате зимата да ви е топличко, а ?

5

шматка

преди 5 години

Докога ще плащат.Докато уфсете не се събудят

4

zeus

преди 5 години

Само едно не мога да разбера, при решение на ВАС срещу такса мощност защо тя още се начислява?

3

Анонимен

преди 5 години

Бай *** е свикнал всичко да му е без пари.Ами тези тръби, заварки, поддръжката им.Или викате другите са по-глупави, да работят без пари.

2

3M

преди 5 години

закривай нерентабилната топлофЕкация, тя е остатък от миналото

1

Бай Димо

преди 5 години

На село горим дърва и не ни дреме. Софиянци да се оправят в тяхната провинция.