16

Skk

преди 5 години

Да ви питам само нещо! Ако си купя едно пищовче с капси и си стрелям, дали ще ме арестуват? Щото тоя газ с халосни патрони е точно това!

15

Реалист

преди 5 години

На такива пишман стрелци дори и нож за хляб трябва да им се продава с документ че не е освидетелстван

14

Анонимен

преди 5 години

Иванчо с Поршето...с пистолето и кифлето...😂 хайде на морето...

13

Анонимен

преди 5 години

Хайде на морето.........Да,обаче с бронежилетки дори и на плажа.

12

Анонимен

преди 5 години

Цяла година чакат да дойде лятото за да си покажат селските номера и изпърдяниTe таратайки 14-та употреба на гаС!

11

Анонимен

преди 5 години

Нормално е за нашта държава това поведение на млади не всички разбира се,избиване на комплекси особено пред две млади мацки, понеже знаят че няма да има наказание и неги спира нищо

10

Ivan

преди 5 години

Типична селска проява но така ще е докато няма държава.Все още не проумявам как ни приеха в ЕС.

9

До Цецо от Питам

преди 5 години

Води се ГСО или газ сигнално оръжие (сигнално защото с муфата която се продава към него може да се изстрелват сигнални ракети). Прав си, че в ситуация не може да се определи какво е оръжието, повечето газови пистолети за 1:1 реплика на бойни такива. Но ако истинската им цел е самозащита при какви условия могат да се ползват? Отделно не смятам, че е престъпление да се стреля с ракети по време на празници - правил съм го. От 10 години имам ГСО но не го нося поради тая причина - да не стане проблем

8

Анонимен

преди 5 години

Keлeшчето си е приготвило халосни да попука малко и да се позабавлява, пък и малко на мъж да се направи пред paзпopeтините, кво толкоз? Нормална черноморска почивка.

7

Цецо

преди 5 години

До Питам 6Това не е сигнален пистолет, а газов... иначе, според мен, газовите пищови също трябва да имат разрешителен режим на ползване, както бойните! Защото външно по нищо не се различават, в ситуация, че някой ти извади патлак, няма да имаш време да го определяш дали е газов или боен...

6

Ss

преди 5 години

Хаха това порше и аз го видях с Е регистрацията, умряло от скръб, сигурно е 3.2 с газ, струващо 12 000 лв преко сили

5

Питам

преди 5 години

Питам всички коментиращи защо продават газ сигнални пистолети? Всеки над 18 г. може да притежава и използва такъв. За мен това е равносилно на използването на пиротехника. Но чак задържане за нарушаване на обществения ред... дори след 22/23 часа нали първо се предупреждаваше после се пише акт... но задържане защо? Каква е идеята на тия пистолети тогава? При самозащита не могат да се ползват за забавление не могат, сигурно и ракети не може да се стеля с тях. Да ги забранят изцяло и край!

4

Куку

преди 5 години

Ако беше хвърлял пиратки дали щяха да го запрат? Вместо да ловят разбойниците те се занимават с надрусани коплексари, дето един хубав бой ги оправя.

3

Милиционер

преди 5 години

Кайен-а е много хубав, виждал съм го в Приморско с регистрация "Е" черен.

2

Цецо

преди 5 години

Този няма да усети глобата, която ще му наложат... и утре пак ще се прави на боец!!!

1

Анонимен

преди 5 години

Хич не са мутренски времената... днес по бетеве на зам министъра на вътрешните болести му зададоха няколко въпроса и се оказа, че това парче е едно от най-тъпите същества, управляващи България! Не разбирам до къде може още да стигне наглостта на Цвък Цвък Язък и боко мадам!