12

Значи до бай V

преди 5 години

Глей ся, бай V. Урнаментиката на МинЕстерството ако са подсили със СтереоПор ще стане като вица за *** на Луната дето си направил Обсерватория за да има къде да ходи по голяма. Нужда де.Преди години си мислех, че това поколение вече си е отишло. Уви, бай V - ти си живото доказателство, че въпреки създаването на изкуствения интелект, автентичната простотия продължава да доминира!

11

Анонимен

преди 5 години

Няма Такава държава и това си е, всички българи сте Толкова прости че нямам думи, същите тъпанарииииии като управляващия ги където и български не може да говори.

10

V

преди 5 години

А къде в Европа има толкова културни конюшни? А може ли върху урнаментиката на сградата на земеделското минестерство да залипиш стеропор за да я санираш без да развалиш архитектурата на сградата? Само питам де. Те герберасите големи културисти са извъдиха.

9

Шопо

преди 5 години

Герберска далавера + ПАЛЕЖ ! тОВА Е...

8

да бе

преди 5 години

И двете питания от заглавието. И палеж и безстопанственост!Прадали са я без пари, след това не знаят на кого е. Един зам. министър вика не знае на кого е, гл. архитект на София вика на външно е ...А пожар след този порой в събота вечер си е палеж!

7

Анонимен

преди 5 години

ИНТЕРесно е защо държавна комисия оценява щетите на един частен имот? Да не би да се канят да му направят ремонт за държавна сметка? Ясно е, че всичко ще останат само приказки, няма как да задължат собственика да го ремонтира, зцащото той не желае това. Напротив - той иска да го събори. Дали ще го досъбори в някоя тъмна нощ в събота срещу неделя или ще го остави да презимува така и да си падне от само себе си - все тая.

6

Анонимен

преди 5 години

Гледахте ли го сутринта по телевизията герберасткия припотен некадърник, с вид на ***-зидар. Падение голямо и той не знае защо е на този пост.

5

vlady

преди 5 години

Горяха добре! Сутринта в неделя минах оттам и още гасяха.

4

Мда

преди 5 години

Безкрайната алчност е подпалила Света,та едни конюшни ли...В Гърция загинаха над 100 души,в САЩ(11.09.2001)-над 3000,а във войните милиони и все по една причина-алчността на Богоизбраните,на големи бизнесмени и дори сравнително дребни нашенски парвенюта.

3

Анонимен

преди 5 години

И ДВЕТЕ !!!И няма какво повече да се питате!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Просто бизнес в страна със закони, но без съдебна система

1

анонимен

преди 5 години

СЪС СИГУРНОСТ 100% - УМИШЛЕН ПАЛЕЖ !!!!!!! АБСОЛЮТНО !!!!! КАКВОТО И ДА РАЗПРАВЯТ - НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВА !!!!