44

Румениге

преди 5 години

Поредният бръснат и татуиран селски *** , такива не си струва да се коментират даже

43

Анонимен

преди 5 години

Соколето и Чебурашка

42

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

алтън е открил как да вкарва линкове в текст. браво, алтъне. да почерпиш.

41

Анонимен

преди 5 години

когато някой познат ти дойде на гости, как разбираш дали е издирван от полицията или не?смисъл, да не излезе, че го укриваш

40

Амомимем

преди 5 години

Време за море? Или време да се мре?Още един от-падък по-малко. Жалко само, че един изчезва, но на негово място идват още 10.

39

Анонимен

преди 5 години

Наркомането се спасил отлитайки.Амфетите дават криле.

38

Име

преди 5 години

добре, че се е самоубил, инак и той щеше да ни съди в педеpаcкото еспч на евреите!

37

Име

преди 5 години

баш сокола какво ще каже за соколето?

36

Анонимен

преди 5 години

Тази пушка на кой е или е на тримата заедно зачислена като стара Манлихер-а на звено по кухня,пък каква марка и как се зарежда поединично на ръка или полуавтоматично

35

Пич

преди 5 години

"В село Бело поле, където Соколето живее с майка си, никой не знае какво е работил. Карал скъп джип и разполагал с пари"Ами то е така и с голяма част от българите. По улицие има едни коли, едни джипове, а собствениците са безработни. Мафиотска държава, няма сила, която да промени тази ситуация.

34

Анонимен

преди 5 години

Постановка на МВР пикчърс.Сополите с фуражките ги мързи да ловят престъпници, барат си макарите и ви следят в соц. мрежи.

33

Анонимен

преди 5 години

Да застреля жена в гръб ... явно го е било страх от тази жена и въобще е бил доста страхлив и оттам комплексиран и пози и татуировки явно не помагат когато си малко, уплашено момче

32

Анонимен

преди 5 години

Демокрация... ... с комунистически апаши не се прави. Комунистите "обладали" цялото правосъдие и ние чакаме демокрация. Всички пари на отрудените хора са у комунистите - милионери!

31

Скъп джип и пари

преди 5 години

Демокрация!

30

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е част от хибридната война срещу правителството, опитва се да създава съмнения при очевидно ясни обстоятелства сочещи, че Соколето е най-вероятния убиец на жената. Твърдейки, че може друг да е убиеца автора всъщност се внушаваа, че истинския убиец е на свобода и МВР не се справя.+++Това не им е първата подобна статия! Честито се срещат заглавия констатации които завършват с въпросителна (за да не попаднат под ударите на закона) от типа - Борисов има вила в Барселона? Това е фейк!

29

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е част от хибридната война срещу правителството, опитва се да създава съмнения при очевидно ясни обстоятелства сочещи, че Соколето е най-вероятния убиец на жената. Твърдейки, че може друг да е убиеца автора всъщност се внушаваа, че истинския убиец е на свобода и МВР не се справя.

28

Анонимен

преди 5 години

Най - трудно се реформира правосъдието, защото то държи изпълнителната и наказателна власт. А то е мутирало до комунистическа-мафиотска структура. Корупцията (вкл. в правосъдието) се бори само с повишаване стандарта на живот на хората. За това корупцията е най-висока в страни с нисък стандарт - Бразилия, Русия, Мексико. А сравнително нисък в държави с висок стандарт - скандинавските страни, Германия, Япония, Франция.

27

до Вено

преди 5 години

Бе аз никъде не виждам да пише, че е използвана гладкоцевна пушка. А ловните пушки за подборен отстрел са нарезни!

26

Анонимен

преди 5 години

Не Соколето, а баба ми от Каспичан е убила Снежана!Що хвърляте димки и след два часа опровергавате!?

25

..

преди 5 години

и все пак какъвто и да е бил не е той баш проблемът.. проблемът е че на нашата правораздавателна система и на мвр им трябва изнасилване, побой, изнудване и гавра с различни при това хора и накрая убийство, за да се случи нещо като арест за 24 часа?????? ако не се беше самоубил вече сигурно щеше да си е вкъщи