44

Европа

преди 5 години

То щом е за вземане ще се гледа от Европа, но да се предложи Европейско качество, няма как да стане.

43

БАЙ ХУЙ ББ

преди 5 години

ТОЯ ВИНЕТУ ЩЕ СЛОЖИ И НА АСАНСЬОРИТЕ ВИНЕТКИ НО КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗАСПАЛИЯТ НАРОД ДА МУ КУПИ КАРИРАНА ПИЖАМА И ДА ГО ПРАТИ ТАМ КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО В ЦЕНРТАЛНИЯТ КИЛИЯ 2

42

1

преди 5 години

По турско е имало данък "диш хаккъ"тоест/ агаларина,след вечеря в българска къща ,си е изтърквал зъбите/затова е бил този данък, сега ще вкарат данък,"герб хаккъ"за второто превод няма да има.

41

1

преди 5 години

Тези наши управници бъкат от мозък,за караваните разбрахме,а за тировете,ще има ли винетки,защото и те са с ремаркета.

40

Анонимен

преди 5 години

Каравани с винетки - а ремаркета и полуремаркета са освободени от ДАНЪК. Кое тежи повече ремърке-45тона или каравана 1тон. Кой повече оврежда пътищата... Работя в пункт за гтп. И всички оправляващи мислят само глупости. До кога ще ги търпим го.едата време е за действия. Само търсят как да си пълнят хазната. Аз предлагам от догодина да ходят на работа с колела и градски транспорт. Ако не им харесва с метрото. И да плащат данък кресло в парламента. Ха ха ха ха ха.

39

Стига дискриминация!

преди 5 години

Какво е това облагане???Никакво!Трябва всичко що е с колела, колелца да се обложи!-велосипеди-мотоциклети-инвалидни колички-ръчни, строителни колички-мебели на колелца, особено бизнес столовете с 2 винетки-ролери и кънки-пазарски чанти с колелца-каруците да са с дневна винетка и тя да важи целогодишно-знаете кой ги кара!-кранове и всякакъв вътрешнозаводски транспорт-за детските играчки на колелца-3 винетки-ще се скатават тия малки безпартийници-голф количките със статут на каруци!

38

Азз

преди 5 години

И на детските колички, велосипеди,ръчни колички и т.н.Стига да се разкарвали безплатно...

37

Пипи

преди 5 години

Давам идея на ГЕРБ: Всеки, който отива на почивка в друг град в България да плаща винетка. Пример - софиянец в Пловдив, отишъл на културен туризъм - освен курортна такса и винетка. Софиянец на море в Бургас - също винетка. Самите винетки да са с различни цени в зависимост от отдалечеността на града, в който отиваш. Ще напълните бюджети и ще има и за пътища и за крадене най-вече.

36

активист на ГЕРБ

преди 5 години

Плащайте и не коментирайте !

35

Мнение

преди 5 години

Тежките лимузини "S" класи по 4.5 тона, както и другите от същия сегмент на маститите бизнесмени и депутати и те ли ще плащат по две винетки? Както и тежките "гъзарски" джипове?

34

Активист на БКП

преди 5 години

Детските колички също с винетки ! Там има голяма далавера !!!

33

Анонимен

преди 5 години

До (-_-) 23Не са прости и некадърни, а са алчни.

32

Анонимен

преди 5 години

ТРЯБВА ДА СЛАЖАТ ВИНЕТКИ И НА ДЕТСКИТЕ КОЛИЧКИ, КОЛИЧКИТЕ НА ИНВАЛИДИТЕ И ВЕЛОСИПЕДИТЕ ! *** - ТОЙ ОНЯ ГЛЕДА ! ГЛЕДА И ВЪЗДАВА !!!

31

Анонимен

преди 5 години

караваните са еб*си проблема, претоварените тирове са най-доброто за пътищата :) Такива хубави вълни стават пред тях лятно време... изглаждат се пътищата направо :)

30

Кратун

преди 5 години

В коя държава има винетка за ремарке бе, ***?

29

Кратун

преди 5 години

Да изтупаме брашнения чувал още веднъж и да остържем от дъното на тенджерата каквото е полепнало. Какво стана? Нали тол таксите щяха да ви решат прблемите? Или пак "няма пари"? Колкото и да откраднете все ви е малко.

28

Joko

преди 5 години

Винетка, минетка, СО2 стикер..... преклонена глава, търпелив народец !

27

Църулко

преди 5 години

Каравани ша ми търкаляте - гиди пунгаши! Той барон Тиквон ша ва упрай вас!

26

На Боце...

преди 5 години

На Боце му трябват пари з самолети. Зпомнете, тоя ще ни обложи с данък,, кислород "задето дишаме, то вче от друго не остана.

25

РВ

преди 5 години

Караваната освен че е ремарке е и жилище, така че аз предлагам да се облага с данък като за жилище. Също така се използва вода,ток, газ..така че ще трябва да се плаща и данък за тия неща- все пак е природен ресурс. Да не говорим че къмпингарите палят огньове! Значи и данък замърсяване на въздуха. При всяко паркиране на подвижната постройка ще трябва да се подавя заявление за акт 16. След като мине комисия и одобри, тогава ще може да се ползва жилището.