220

Пич

преди 5 години

Текущата новина е за законопроект в Руската федерация. Престанете да сравнявате с подобни в Западна Европа, САЩ,и още по-малко в България. Извода е,че Русия се задъхва, няма работници, жените им търсят лесното навън и прогнозите са лоши...Апропо,който се чувства стар,изнемощял и негоден на 60+ , едва ли Бойко му е виновен, мили коментатори :)

219

Анонимен

преди 5 години

А в България да не би да искаме, няма да може да вървиш и ще трябва да работим да се влачим, безсрамници.

218

Анонимен

преди 5 години

Протеста е на комунистическата партия,заедно с Навални.

217

чичо

преди 5 години

Пенсионната възраст в България се вдигна от 55 за жените на 61 и 2 месеца а за мъжете от 60 на 64 и 2 месеца и ще продължава да расте до 65 и за двата пола. Някой да излезе и да протестира? а сега плачете на чужд гроб.

216

Evropeec

преди 5 години

PUTIN E KRADEC.

215

Стамат

преди 5 години

Путин е максимума за руснак. И то за следващите 100 години. Целият свят харесва повече Путин отколкото Тръмпин. А Тръмпин взе и много да лъже. Путин ще работи с около 10 различни американски президенти.

214

Панков

преди 5 години

до #233Ами,просто е един от милионите умнируски люде които обичат страната си иправи така че,цял свят да се съобраэявас Родината му.А как е спечелил парите си Ти не муправи сметка,эащото Си последнияпросяк който няма право да го прави...

213

ГРОБАРЯ

преди 5 години

МАЛКО ВРЕМЕ МУ ОСТАВА ДА ЩЕ ЖИВЕЕ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА, ЩЕ ИМА ГОЛЕМИ ПОЧЕСТИ В ЗАТВОРА В ХАГА!!!!

212

Ами да

преди 5 години

Ами да,като избягаха толкова много руснаци да работят за други държави,така ще е ! Сега трябва и там хората да работят до дълбока старост! А трябва да се работи ВИНАГИ и вечно за властимащите ! Те се хранят и издържат от НАРОДА !

211

невероятно,но факт!

преди 5 години

Честно казано и аз смятам ,че Путин е крадец,защото открадна светлото евроемериканско атлантическо бъдеще на такива хора като Немцов и Навални!!Отмъкна накраденото от такива като Ходорковски и Березовски и го върна в държавата!Измъкна килимчето под краката на последователите на Елцин!Даже измъкна Крим от ръцете на американците -а такава военна база щеше да стане в Крим !

210

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 229Не се изказвай неподготвен.. Путин е в топ 5 на най-богатите хора в света. Не знам да е измислил нещо велико и иновативно, от което да е забогатял. От къде са му парите? Говорил за сума от порядъка на 70-100 милиарда.

209

невероятно,но факт!

преди 5 години

Този брой на протестиращите е стряскащ- цели 6000 души!И страшното е това,че в него участват партии,за които даже в Русия никой не е чувал!?Интересно е,все пак защо се повишава пенсионната възраст на руснаците-пари за пенсии ли няма или се страхуват от санкции,ако не вдигнат пенсионната възраст!Истинската причина обаче е в липсата на работна ръка-и в Русия има демографска криза,а тя в момента е превърната в строителна площадка поне до 2025г.-заводи,жилища,пътища и т-н. и трябват много работници

208

Анонимен

преди 5 години

А тук като вдигат възрастта за пенсия постоянно защо няма протести?

207

Зозо

преди 5 години

Нет аналог в мире: Пенсионна възраст по - висока от продължителността на живота :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) В диктатурите е така!!!

206

Анонимен

преди 5 години

Организацията "Бял брояч" заяви, че в протеста са се включили над 6000 човека. Според полицията те са били около 2500.................................Явно протестът е бил всенароден. Толкова народ е излязъл. Навални се е поохарчил за водката.Не е ясно, обаче, какво казват от организацията "Жълт брояч".

205

Анонимен

преди 5 години

Путин бил крадец.Ха-ха-хаТе да дойдат да видят Баце и шайката, те са първенците в това отношение. Недостижими са, Путин ряпа да яде.

204

Алф

преди 5 години

Как може на запад да се пенсионират късно а в Русия рано....и в Русия е време да се наложат някои евроатлантически ценности...тогава какво иска прозападната опозиция

203

КАКТО БЕШЕ И У НАС

преди 5 години

А ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО В РУСИЯ СА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ. И НЯМА ЗДРАВНИ ВНОСКИ 8 %

202

кристина

преди 5 години

е добре де, пишете на колко години се пенсионират сега и какво изисква новия закон? ние какво да кажем след като нашите *** крадци, мислят да пенсионират хората на 72 ???

201

Активист на БКП

преди 5 години

До Анонимендо 225 ! Ако ,,швабен капутен,, си бяха марширували у дома сега Калининград щеше да си е немски ! Ама пуста лакомия швабска да маршируват на Красная площчад ...