96

Собствениците

преди 5 години

Собственици на Царските конюшни са Дирекция управление на собствеността и социалните дейности на МВР и Промишлена енергетика Варна АД. Те ще трябва да възстановят сградите. Бизнесменът Я.Иванов, управител на Евротрансбилд притежава 16% от земята под конюшните. Съсобственик е с Националната художествена академия на една от сградите, незасегната от пожара. Вътре има и други функциониращи обекти - ателиета на художници и скулптури, провеждат се занятия. Има и други собственици, които се издирват.

95

До 78

преди 5 години

"Кво стана с натопената Иванчева, която я сготвихте за отвличане на вниманието." Ха-ха-ха!!! Всеки класически комунистически бандит щом стигне до правосъдието е "сготвен". Ако се сготвят всички червени мафиоти и мутри, ще настане такова пиршество на справедливостта, но дали ще сме живи да доживеем това щастие???

94

Иван

преди 5 години

Всеки исторически паметник е напълно разрушен в момента в който стане частна собственост. Всичко останало е дрън-дрън.

93

кибрито продавача

преди 5 години

Питайте,пожарникаря горе в народ-събранието,той да ви каже за пожаря.Компетентен е по тия въпроси

92

Анонимен

преди 5 години

Дано поне тва с троловете да ви излиза евтино, защото в България интелектуалният труд става все по-скъп.

91

Анонимен

преди 5 години

Дори и на референдум след 6 месеца, в които сте успели да осъществите още 5 палежа и сте тролили до дупка, отново ще загубите. Смешковци жалки долни.

90

Анонимен

преди 5 години

Платените убеждавачи не спят. Много добро представяне, момчета. Много ви е важно да осигурите пълното убеждение сред простолюдието, че е по-добре до английската да има мол и перманентно да щъкат милиони автомобили, отколкото да има културна ценност без голяма финансова изгода за собственика. Да, ама не, и всички сме наясно с това.

89

Паметници - клоаки

преди 5 години

Писна ми от руините в центъра на София!!!Стига с тия паметници на културата, които никой не ползва и не поддържа.Грозно, грозно и пак грозно. Ако никой не ги реставрира, всички клоаки в София да се разрушат и да става модерен град. Да има условие в договора, че ако собствениците не ги реставрират и реновират в автентичния им вид в определен СРОК, ще бъдат отнети в полза на държавата. Тогава всеки ще се замисли дали да купи една руина на безценица и дали ще може да изпълни условията.

88

До 77

преди 5 години

"Гербавите вече усещат, че им се клати стола и взеха да се "изнаназаждат" (отстъпват) и да се правят на "положителни"Какво общо има ГЕРБ със Сакскобурготски и червените, които са сключили крадливият договор за царските конюшни през 2005? Добре, че червените вече окончателно си заминават и топят, че вече не се траят. Добре, че червените милионери са обявили война на червените милиардери и взаимно ще се изядат. Хора, идват по-добри времена за България!

87

Общината поискала...

преди 5 години

А какво й е отговорил собственика? Вероятно е каза ей сега да си лъсна чепика и идваме с веждито(нали е трудовак и скулптор) и почват още тази вечер да я възтановят!

86

Анонимен

преди 5 години

Кой ще е следващият български цар? Кой е престолонаследникът? Трябва журналистите да питат Симеон. А тази царска конюшна е лесна, ще я направят по-хубава, два пъти по-висока и широка, с най съвременни гипсокартони и стиропор. Няма да я познаете. Пълен оригинал.

85

Коняр

преди 5 години

Комунистите настояват да се възстановят царските конщшни,защото Корнелия Нинова трябвало да има къде да язди коне когато стане премиер. Сега обучавали Крум Зарков за кон. Обяздването вече е приключило,предстои да го язди Корнелия.

84

Ак номера

преди 5 години

Тая с флашката,къде ходи на,май.. си у ***...взе да ми липсва,Краста-лина Г.

83

Анонимен

преди 5 години

Най-после успяха. Пак някой клошар с бездимна цигара и порше.

82

ФАКТИТЕ

преди 5 години

Факт е, че в България се живее все по-добре! Въпреки лъжливите приказки на червените!Само се огледайте и вижте с очите си - пълни с коли пътища и магистрали, пълни с хора магазини и молове, пълни колички с покупки, всички хукват по курорти в България и чужбина, пълни ресторанти и кафенета, хората живеят добре и се забавляват, въпреки съпротивата на БКП/БСП. Увеличават се влоговете в банките. Хората си купуват нови и модерни жилища. При соца - разпадащи се скапани панелки. Не ни пука за БКП!

81

ДО 78

преди 5 години

"Кво стана с натопената Иванчева, която я сготвихте за отвличане на вниманието." Класическа червена бандитка и мафиотка от класа. Май ще лежи 35 години. Заслужила си го!!!

80

Makedon

преди 5 години

Ajde be....... Carski konjusnici ... urnete ja tamu .....napravete eden skyscraper od 100 kata da se soberi cela Bolgarija vo nego

79

Анонимен

преди 5 години

До Гласът на разума."Каква културна стойност може да има една полусъборена необитаема сграда."---Нещо да си чел за историята на София? Да си гледал стари снимки на София?Правиш ли сметка, че има хора, израсли в района, на които всичко наоколо е мило и ценно, свързано със спомени? На теб нали ти е мило родното село?Затова, НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГОТВЕН!

78

Анонимен

преди 5 години

Кво стана с натопената Иванчева, която я сготвихте за отвличане на вниманието.Крвадлата Фандъкова пак ли крои разни схеми.

77

Анонимен

преди 5 години

Гербавите вече усещат, че им се клати стола и взеха да се "изнаназаждат" (отстъпват) и да се правят на "положителни": Боко разпореди и ГЕРБ прие ветото на Президента; Даскалицата "сформира" комисия за сградата (след дъжд качулка).Чувстват, че Народът НЕ ГИ ТРАЕ ВЕЧЕ и започват страхливо да му се умилкват.