38

До 21

преди 5 години

"Аз пак ще кажа: Това е частна собственост!" Не, все още е държавна, с едно малко изключение.

37

Собствениците

преди 5 години

Собственици на Царските конюшни са Дирекция управление на собствеността и социалните дейности на МВР и Промишлена енергетика Варна АД. Те ще трябва да възстановят сградите. Бизнесменът Я.Иванов, управител на Евротрансбилд притежава 16% от земята под конюшните. Съсобственик е с Националната художествена академия на една от сградите, незасегната от пожара. Вътре има и други функциониращи обекти - ателиета на художници и скулптури, провеждат се занятия. Има и други собственици, които се издирват.

36

Щирлиц

преди 5 години

Какви конюшни,какви тютюневи складове?Другарите са ненаситни,пък и вижте каква снимка има отдясно-Тита,Мита и всякакъв калибър таланти.Не че и на околовръстното няма.

35

пожарникар

преди 5 години

Дъжд вали като из ведро а покрива гори като факел /може би ***/. Пловдивските тютюневи складове се повтарят. Апетитни парцели, нали.

34

Shark

преди 5 години

До Pesho. ЯВНО Е БИЛА ДОБРЕ НАСОЧЕНА ТАЗИ СВЕТКАВИЦА. ДАЛИ СА ТОЧНИ КООРДИНАТИ

33

Pesho

преди 5 години

Вчера имаше силни светкавици и една от тях явно е ударила точно конюшните и оттам се е запалил покрива

32

Анонимен

преди 5 години

На кого му пука, за тая съборетина ... ?

31

ДЬО ГОЛ,КАРЛ ЛУИ

преди 5 години

Стара стара,колко да е стара,не е по стара от,Бастилията

30

Анонимен

преди 5 години

Тя държава.. изгоря,ко остана за конюшните.Подпалвачите са горе,там къде пише,Съединението прай силата

29

Анонимен

преди 5 години

Умишлен палеж,Далавера май..

28

До 26 - продължение

преди 5 години

На 12 авгycт 2005 г., петък, в самия край на мандата cи и пpи вече загубени избори, правителството на Сакскобурготски решава да замени част от терена на царските конюшни c фиpма Дивиcима. Само 3 дни по-къcно, в понеделник, тогавашният регионален министър Валентин Церовски, вече покойник, е издал съответната заповед. Така Иванов става собственик на 16% от имота. За далаверата да се съди Кобурготски. Министър Валентин Церовски е починал.

27

До 26

преди 5 години

Пак червена собственост. Варненският бизнесмен Янко Иванов, който придоби земята под царските конюшни cлед 10-годишна cъдебна сага пpез 2016 г. е бивш cъдpyжник на Цветан Василев в Корпоративна търговска банка. По професия Иванов е финансист, работил е и в други трезори. Фиpми на Иванов започват овладяването на царските конюшни още през 2005 г.

26

Smurf

преди 5 години

Какво точно изгоря..... изгоряха и последните зрънца морал и честност в Столична община. По корумпирано и крадливо управление на София от герберското не е имало и надали ще има.

25

До 18 - продължение

преди 5 години

На 12 авгycт 2005 г., петък, в самия край на мандата cи и пpи вече загубени избори, правителството на Сакскобурготски решава да замени част от терена на царските конюшни c фиpма Дивиcима. Само 3 дни по-къcно, в понеделник, тогавашният регионален министър Валентин Церовски, вече покойник, е издал съответната заповед. Така Иванов става собственик на 16% от имота. Кого да съдиш - Кобурготски или починалия министър?

24

До 18

преди 5 години

"Фандъкова има пръст в Престъплението в София" Стига глупости! Собственикът е много червен!!!Варненският бизнесмен Янко Иванов, който придоби земята под царските конюшни cлед 10-годишна cъдебна сага пpез 2016 г. е бивш cъдpyжник на Цветан Василев в Корпоративна търговска банка. По професия Иванов е финансист, работил е и в други трезори. Фиpми на Иванов започват овладяването на царските конюшни още през 2005 г.

23

До 22

преди 5 години

ДА!!! Писна ми от руините в центъра на София!!!Стига с тия паметници на културата, които никой не ползва и не поддържа.Грозно, грозно и пак грозно. Ако никой не ги реставрира, всички клоаки в София да се разрушат и да става модерен град. Да има условие в договора, че ако собствениците не ги реставрират и реновират в автентичния им вид в определен СРОК, ще бъдат отнети в полза на държавата. Тогава всеки ще се замисли дали да купи една руина на безценица и дали ще изпълни условията

22

Бахуро

преди 5 години

Частна собственост, която е от културно или историческа ценност, да се възстановява от собственика. В изначален вид. За не повече от 2 години. Ако същия не може да направи това - да се конфискува в полза на държавата. Да вкарат един такъв *** закон и да видиш как одма ще се оправят доста сгради. И няма да има молове и всякакви грозотии да никнат на мястото на емблематични сгради.

21

Анонимен

преди 5 години

Аз пак ще кажа: Това е частна собственост! Като такава малко би трябвало да ни интересува, пък дори да е на пъпа на София! Ако има виновен,кой на кого и защо е продал е друг въпрос! То май половин България е за кауша!

20

ВЪПРОС към ДАНС

преди 5 години

Това Престъпление ще се Забрави като Национална Лотария , както Всичко Друго в България - няма Студени Досиета в МВР и ДАНС .

19

Сотир цацаров

преди 5 години

Съобщение на прокуратурата:Търси се клошар.Желаещите да се обадят на телефоните на софийска градска прокуратура!