13

Анонимен

преди 5 години

Добре действа. Ще намали броя на нашенските тесногръдци а тези които още не знаят езика ще трябва да го научат инак ще получат ритник по селяшките им ***! А за 10 нашенски БГ талупа не давам и един интегриран черен или индиец от Англия. Българската нация е една от най-бързо изчезващите пък се подиграваме на една истински просперираща държава. Приятно ви роминистаниране и затъване над шия!

12

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12От булсат коми акъл не търси!

11

Анонимен

преди 5 години

Добре че се махат ингилизите от евро сьюза инак нямаше да се спрат да провокират останалите европейски дьржави колко сме тьпи бедни и прости в Бьлгария и сме се запьтили няколко милиона кьм полу индийския им остров.

10

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, че тя не беше привърженичка на Брекзит, но позицията и в момента е да подсигури максимално добри условия за Кралството. Интересно кога и нашите политици ще поставят интетесите на страната на първо място и ще се борят ьа позицията си?

9

твърдо срещу злото

преди 5 години

Европа е против либерален модел и насилието на жени деца ние сме не на сексуалния тормоз мозък имате ли нормални

8

не лъжете

преди 5 години

либерализма е аут като всяка перверзност иначе кочинката ви зове или блатото х

7

Мда

преди 5 години

Шах по детски?По-скоро шах по евр*ейски-правилата важат за всички,но не и за Богоизбраните,които държат Англия.

6

Мда

преди 5 години

Виждаме как Тръмп(зад когото стои ев.р.ейската върхушка начело с Ротшилд*) успешно и едностранно налага своите условия на ЕС.Обаче на Т.Мей засега не и се получава същото,въпреки че зад нея стоят ев.р.еите от Ситито.Естествено,тези няма да оставят нещата така и ще намерят цаката на ЕС!Хитрото си е хитро!Впрочем,за Давидовите чада световните правила не важат-виждаме че Израел си прави каквото иска и му се разминава.*Има и ев.ре.йска върхушка начело със Сорос,доскоро беше на власт в САЩ.

5

Курица

преди 5 години

Кудкудяк,кудкудяк - вчера Брекзит,утре пак!

4

Вън на наглите англе

преди 5 години

Този бабиер колкото и да си вири носът скоро ще му се наложи да го забие в калта. На тези *** веднага граничен контрол, въвеждане на визи за ЕС и никаква свободна търговия. Да си стоят на мъгливия остров на никого не са притрябвали.

3

Анонимен

преди 5 години

Искаме само на хляба мекото, а коричките и трошичките за който иска, а? Е, не дават така.

2

Кольо

преди 5 години

За дърто - дърта е,ама повече мяза на пуйка.

1

Льольо

преди 5 години

дърта кокошка