86

Анонимен

преди 5 години

Същата простотия като тук, свалихме комунизма за да станат м утрите богати а народа да стигне просешка тояга. Демокрация - глупости. Същите м уцуни като едно време. Вълка кожата си мени но нрава си не. Народ от *** и, вярващ на поредния ***.

85

Бг

преди 5 години

В България бензина е на същата цена, билета за транспорт в Бургас също - 0,7 евро при доста по-ниски доходи

84

Анонимен

преди 5 години

До 92Папагал това не е "отговор" това са заучени фрази нямащи нищо общо с действителноста

83

Анонимен

преди 5 години

Мале,Мале живи да ги облачен поляцитеБългария таван на пенсиите 910 лева. Зита Боровска пенсия 780 лева и не стигаВ песента на Тодор Колев трябва да се пее кога ще ги стигнем поляците!

82

Отговор

преди 5 години

До Ай ай ай 78 Нали знаеш? Капитализма е лошо нещо , но никой не успял да измисли нещо по добро.

81

Лех Валенса

преди 5 години

До Анонимен 50 Поляците живеят по - добре защото знаят какво е солидарност и единство. А българите ще продължат да живеят зле без значение в кой съюз са.

80

не може да бъде!

преди 5 години

"Социализмът беше нещо хубаво ,но свърши"!?Даже и в Полша!

79

Хърсев

преди 5 години

Ето виждате ли- поляците не се натискат за еврото..ама вижте пенсиите им, заплати те им...Ще ги стигнем след още 3 мандата на ГЕРБ..и то ако поляците си стоят на едно место...Весело лято и ..на есен с песен на уста...:)

78

БТР

преди 5 години

От 15 години живея в Англия. Познавам стотици поляци. Тази година хората масово взеха да се прибират в Полша , понеже икономиката на страната е във възход и заплатите се подобряват. Тези, които купиха къщи и апартаменти тука, сега ги продават, и с печалбата (понеже преди 10-15 години имотите бяха много по-евтини в Англия) направо си купуват жилища или мислят да инвестират в бизнес в Полша. Това е чиста пропаганда. Силно се надявам някой ден и нашата Родина да стане толкова ''зле'' като Полша.

77

промит мозък

преди 5 години

До 666 - добре са ти промили мозъка. Гигантски са заемите на България сега - около 30 милиарда долара и никакви пенсионни фондове не е имало и не са разграбвани. А ти едно време кой знае какъв отечественофронтовец и квартален активист си бил. А бе *** народ слаба държава

76

до 88

преди 5 години

Работех шофьор в софстрой и заплатата ми беше над 460лв и бензин за колата ми.Имаше много неща за промяна но промяната стана в интерес за политиците.Тогава един казваше да ме оставят по долни *** и потник пак ще оцелея.Ако нямаш жилище те настаняваха в общежитие след това общински апартамент и ако искаш можеше да го купиш.Лихвите бяха малки цените бяха нормални не като сега.Аз съм от петричко но успяхме да си купим тогава жилище в София на нормални цени.

75

Анонимен

преди 5 години

В нашите пенсионни фондове няма пари защото има огромен брой българи са съгласни да работят без осигуровки, в турузма и селското стопанство е направо страшно, а за ромите да не говорим, ако въобще някой от тях работи... Просто във Вишеградските държави хората са по-отговорни към обществото и нямат проблемни малцинства, чиито сметки трябва да плащат, като нас.

74

Анонимен

преди 5 години

С ДВЕ ДУМИ, СПОРЕД ЕВРОСТАТ, БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА И НЕ САМО В ЕВРОПА.

73

Анонимен

преди 5 години

На подскачащите ще им видим пенсиите колко ще бъдат, като се пенсионират на 65 - 70 години.Ако въобще стигнват до пенсия.

72

БОГ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА

преди 5 години

Ние имахме превъзходно селско стопаянство, по производство на домати (и тж кокви джмоти, не като холандските подметки) бяхме втори в Европа.Лютеницата се правеше с българско доматено пюре и вътре не се слагаше 40 % нишесте, а сега е с китайско доматено пюре с ГМО.ДА БЛАГОДАРИМ ЗА ТОВА НА СДС, които разграбиха и унищожиха селското нси стопанство, НО БОГ ГИ ИЗПРОТШ В КАНАЛИЗАЦИЯТА, ЗА КЪДЕТО СЕ Е ЗАПЪТИЛ И ГЕРБ.

71

Шопо

преди 5 години

Епа ,скачайте ,бе !!! Що не скачате ? Кога бай Тоше ви даваше по 500 лева заплата ,а лебо беше 26 стотинки ,скачахте като изоглавени !!! Скачайте и сега...

70

Ай ай ай

преди 5 години

Когато 80 те години борихте комунизма мислихте ли ,че ще дойде щастливия капитализъм?Капитализма е най уродливия обществен строй но хората бяха заблудени и решиха навсякъде в Източна Европа да го имат .И комунизма направи много беля но капитализма го задмина ,,демократично".

69

Анонимен

преди 5 години

Да дойде да види България на ЕС!На полячката пенсията е по висока отколкото средната заплата в българската провинция, която е между 275- 350 евро, която взимат не пенсионери, а трудоспособни хора на възраст от 18- 60 и нагоре години!Да не се оплаква, а да продължава да консумира оскъпените третокачествени европейски ***, като иска в ЕС!За да може колегите пенсионери в западен ЕС да взимат пенсии от по 1000- 1500 евро, за сметка на източноевропейските гастарбайтери и пенсионери!

68

Анонимен

преди 5 години

В България се живее трудно, а не в Полша. Защо например издържаме още никому не нужното министерство ръководено от любимката на народа Лиляна Павлова?

67

Анонимен

преди 5 години

елате в б.лгаристан да видите как се живее пълна трагедия