47

До 33

преди 5 години

Последното нещо,за което напомня статията са гейове,но явно 33 се вълнува повече от гейове и *** ,за да се изказва толкова неподготвен.

46

Кифла

преди 5 години

46 -Да ти падне Клончетона твоята глава ,тогава да видим какво ще мислиш за 50 годишните дървета.

45

До Месара

преди 5 години

42 ти е отговорил - не е било клон, а клонЧе.Други питат точно клонЧето ли е причината бебето да падне от количката? И дали някой не се е постарал предварително някои от клонЧетата да са нестабилни, да падат и да предизвикват недоволство? Някой иска там да има сеч!И когато някоя кифла ревне, че клонЧе е паднало до количката на детето й, тя помага да бъдат реализирани желанията на онези, които искат да има сеч.50-годишни дървета в сърцето на града са богатство! Санират се, не се унищожават!

44

НеСиЕсвършилРаботата

преди 5 години

някой, на когото му се плаща от парите на данъкоплатците. Затова пада клон от дърво, което се намира на оживено място.Но и аз се питам, клонът ли беше причината бебето да падне от количката?Освен това, редно е внимателно да се изследва дървото. Някой да не е нагласил нещата така, че някои от клоните да се окажат нестабилни и да започнат да падат върху хората, та да има оправдание за сечта?Да прегледат и останалите дървета там. Да няма клони, които нарочно са леко подрязани в основата им?

43

бкп

преди 5 години

Айде стига с тези майки ,бебета и тн....

42

гост

преди 5 години

Не е клон ,а клонче и стига популизъм и простотии........

41

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ СА ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!!!РАБОТИ СЕ НА ПРИНЦИПА КАТО СТАНЕ ПОЖАРА ПОСЛЕ СЕ ГАСИ!СЪЩОТО БЕШЕ И В СОФИЯ! ЧАК СЛЕД КАТО СТАНАХА НАВОДНЕНИЯТА ИЗПРАТИХА ДА ПОЧИСТЯТ КАНАЛА С РЕКАТА ОТ КЛОНИ И ДРУГИ!ТОВА ДА СЕ ОТРЕЖАТ САМО СУХИТЕ КЛОНИ НА ДЪРВЕТАТА СА ДОСТА ПАРИ КОИТО КМЕТА ВЕЧЕ ПРАХОСАЛ ЗА ДРУГО А БУДА ПЪК ПАРИ НЕ ДАВА ПО ПРИНЦИП!ПРЕМИЕРА Е ЗА УБИВАНЕ А КМЕТА ЗА ПРЕБИВАНЕ!

40

Анонимен

преди 5 години

Горкото бебеКметеееее

39

Шопо

преди 5 години

Имала е късмет женицата ! И детенцето ...А какво ще ,,обади,, по въпроса главният еколог на община Бургас ??? А кмето? Ало кметееее???

38

Анонимен

преди 5 години

преди няколко години в Бургас падна цяло дърво и отне живота на младеж.

37

Анал либераст

преди 5 години

абе аз не мога да разбера как все в Бургас са тия проблемни дървета.....по цял свят има дървета и на по 50 години как пък не видях таква масова сеч като в БЪСЪ. 6 години в САЩ и 4 в Нова Зеландия и по Европа никъде на видях масова сеч на дървета както в осранния Бургас. Какво е това чудо бе. Как се оправят тия хора със старите дървета в останалият свят бе , що не иде някой какаванин да пита ............голяма селяния бе Божке

36

Много е нагла

преди 5 години

физиономията на майката. Тя сигурно също мисли, че е израз на простотия да се интересува от екологичните проблеми на града си и че някой е длъжен да й даде информация наготово след като се обърне към него по начин, който според нея е обиден.Тази майка колко пъти се възмути и поиска обяснение от Общината заради това, че ежедневно различни хора получават контузии, навехвайки глезените си по разбитите тротоари? Те не заслужават ли компенсации?И как детето падна заради клон? Или причината е друга?

35

гп

преди 5 години

Скапана държава. Горките деца! Никъде няма сигурност за нищо! От падащи клони, през корупция, до пълно беззаконие! Няма такава държава!

34

Анонимен

преди 5 години

Питай *** как и беше и идвай! Да не забравиш да се подмиеш!

33

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха вижте как го е подстригала малкото джендърче бе от малко го подготвя за гей парада

32

Анонимен

преди 5 години

Тези дървета са садени от майките и бащите ни и всяка есен се подкастряха по онова недоносено тоталитарно бай Тошово време. А в тези мутренски 30 години са оставени на произвола на съдбата. Ще има и жертви които ще заплатят с живота си за некадърните кметове които само гледат далаверата кражбата и мутренските поръчки.

31

Анонимен

преди 5 години

ИЗБРАХА СИ ГМЕТ ОТ ДЕМОНСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ!!!КАКВИТО И ГАДОСТИ ДА ИМ СЕ СЛУЧАТ В БУРГАС ЩЕ СА ИМ МНОГО МАЛКО!

30

Сиф

преди 5 години

Много неточна информацияПърво клонът паднал върху майка с количка. Обърнала се едната количка. Бебето в две колички ли е било? По- долу, клонът паднал върху две млади жениГоляма работа са тези журналисти

29

Дядо Хю

преди 5 години

Нищо не може да търси от никой.Всеки адвокат ще й каже същото.Никой не знае ,къде, кога ще падне клон от дърво.Другото са празни приказки.

28

Анонимен

преди 5 години

ОТ ОБЩИНАТА НА ГЕРБ ЛЪЖАТ!!!!! НЯМА НИЩО АТАКУВАНО В СЪДА!!!ЦЕЛТА Е ДА ПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА КАКТО ГО ПРАВИ БОРИСОВ НЕПРЕКЪСНАТО!!!МАЙКАТА И БАЩАТА НА ДЕТЕТО ТРЯБВА ДА МУ СТРОШАТ ГЛАВАТА НА ПРЕСТЪПНИЯ КМЕТ ОТ ГЕРБ А И СЪГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ДА ПОМАГАТ КАТО ГО РИТАТ В ГЛАВАТА!