40

vlady

преди 5 години

Тараба като на границата няма да свърши работа. Читава ограда подобна на тази на общежитие Кремиковци Хилтън или общежитие Черна Гора би била ефективна. Редно е създателите на тарабата да поживеят в подобно общежитие, да се научат как се прави ограда.

39

Анонимен

преди 5 години

На първия километър вече почна ремонт за 800 хиляди защото баби Гиценото коте без да разбира, че оградата е за прасета минало и я съборило!

38

Анонимен

преди 5 години

стотици ловци ще потвърдят, че сачмите който и номер да са а много често и бринекето само се плъзгат по четината на прасето. Тези телчета ще служат за чесало на прасетата и повече ще ги привличат отколкото отблъскват

37

Анонимен

преди 5 години

I PARITE SVARCHIHA.

36

Прочетено из нета

преди 5 години

" В близост до оградата са намерени първите трупове на диви прасета . Последвалата аутопсия е потвърдила причината за смъртта - УМРЕЛИ СА ОТ СМЯХ , ВИЖДАЙКИ ОГРАДАТА . 2 са можели да бъдат спасени , но след като научили ,че разходите по нейното изграждане може да достигнат 500 000 лв. - не са имали шанс "

35

Анонимен

преди 5 години

Така ли няма един читав около този министър за да му каже , че тези телчета са голем смех. Явно министъра е виждал диво прасе само във вид на суджук

34

Анонимен

преди 5 години

Тази ограда си е жив т..шк!Пак крадене на пари от ГРАБ!

33

Шопо

преди 5 години

До WettБате,па са ти цензурирали болестта по свиньете ! 113 место по свобода на словото !!!

32

Wett

преди 5 години

След един месец ще излезе порожанов със статистика - няма нито едно прасе, умряло от африканска чум.а, което да е преодоляло възпрепятстващото съоръжение, а бойко ще запали вертолета и ще разходи Тереза и Еманюел покрай съоръжението (Жан-Клод щял да се включи само на банкета след това поради ангажименти, а и му прилошава във вертолета).

31

Анонимен

преди 5 години

Дивите прасета ще изравят под оградата земята и пак ще минават. Така правеха на вилата ни в едно балканско село, редовно намирахме дупки под оградата и по телта фъндъци четина, оскубана от гърбовете им, докато са се промушвали. Ровеха картофите в градината.

30

Чики

преди 5 години

..."ловните отряди"?!! Как точно ще съдейства порожанов на нашия ловен "отряд"? Ще ми носи пушката ли?

29

Активист на ДПС

преди 5 години

До Wett200 лв на метър ?! Яко ще ,,намажат,, колегите от ГЕРБ ! Евалла !!! Машалла !!!

28

Wett

преди 5 години

Колците са от тиково дърво, а телта е от специална сплав за да не получат алергия клинично здравите прасета, и да останат щастливи (не забравяйте евро-атлантическите ценности!). При това телта не е един ред, а с цел повишаване ефективността на съоръжението се полагат цели два реда, плюс един напречен, което го прави непреодолимо за диво прасе умряло от африканска чу.***.

27

Wett

преди 5 години

Това не е ограда, а възпрепятстващо съоръжение. Оградата струва по 5лв на метър, а възпрепятстващото съоръжение по 200лв/м. тъи като включва разходи за проектиране, проучване и определяне въздействието на околната среда, отчуждаване на територии, авторски права за интегрирани технологични иновации и т.н. И да не забравяме, че терена по който минава съоръжението е изключително труден - по трасето има храсти, дървета, даже на места не е идеално равен и се е налагало да се нивелираю...

26

Шопо

преди 5 години

С тая ,,пилищарска,, мрежа нече да запрете глиган ! Ама че поукраднете парички...

25

porojan

преди 5 години

Rumba, ne se snimai poveche pred tazi ograda,che stavash smeshen...

24

Анонимен

преди 5 години

като ман *** сти ...

23

Анонимен

преди 5 години

До Т 72 Виждал съм . На Параджика ,над Широка лъка .Отнася я ,като бръмбар сламка .Станахме пъргави, като *** .

22

livsen

преди 5 години

basi tea bul arhitekti i bul injeneri na bulogradi...

21

Умен и красив гущер

преди 5 години

Гущерите ще продължат да минават, а да видим можете ли да ги спрете?