51

Пари има

преди 5 години

Продаваш къщата в Барселона, острова в Гърция, ранчото в Тексас и палата в Лос АНджелис. Може да уволниш и калинките, дето си ги назначил в администрацията. Намаляваш бюджета на МВР аполовина и без това няма резултат от него. Това прави около 10 милиарда на година. От тези пари ще има за хората с увреждания, за образование, за наука, за здравеопазване, за да дръпне България. Но като начало махни се от живота ни.

50

Анонимен

преди 5 години

БГ.е една огромна пирамида,схемата,, Понци''.Чака ни фалит.Бойко ще се измъкне преди модела от 1996г.Тогава някой нещасник като Ж.Виденов ще сложат да опере пешкира.Не случайно хората с много пари не ги държат в Български банки.

49

Аха

преди 5 години

А като е за билети първа класа и лимузини за депутатите, тогава не са много парите. Yea, suuuure :)

48

Анонимен

преди 5 години

Не е въпросът за парите, въпросът е как да се направи законът така, че за могат гербарите да крадат от тези пари.

47

Магийката

преди 5 години

Кълняхме плевнелоев, фана го, беше много грешен! Сега почваме цветонов, той е много грешен, ще страда! Най големия цирей го почваме сега, има много за губене! Внуците са най милото, понеже продължават рода! Гръм да ги удари, бел денда не видят, заради дедо си, който унищожава българския род!

46

Анонимен

преди 5 години

НИЕ СМЕ БЛАГОДАРНИ НА ЕВРОПИЯСКИЯ СЪЮЗ, ЧЕ ПОСТРОИ ВСИЧКО ТОВА. А ДР. БОРИСОВ Е ЛЕНТОРЕЗЪТ.Който дава парите, той е строителят.Какво тук значи някакъв си Борисов.

45

Анонимен

преди 5 години

Няма пари.Нали ти Б.Б с още много други мутриги изпокрадахте и продължавате да крадете.От 1989та до наши дни.Сини ,*** ,жълти,червени ,зелени .

44

Burzum

преди 5 години

ТАТО...ТАТО...ТАТООООО.....Грижата за човека ,първа грижа на ПАРТИЯТА....

43

axa

преди 5 години

Значи точно за полиция има пари, логично те и държавните служители са добре нали те го крепят, що да се харчи за другите като няма да гласуват за него, а полиция по селата и в гетата не ходи, те са на мирните протести да мачкат хората които протестират и да пазят властта а не народа.

42

yyyyy

преди 5 години

божее, колко безумно нагъл е тоя п'лондер, господ да го убие с все шайка около него, ген да не остане от гнусния му род, кой го слага вече 10г бе, излезте да ви видим кои сте м'ърши безродни дет сте гласували за тоя и'зрод.Значи за пари ставало въпрос, а не за геноцид и то на тези с 90% нагоре , пари били в основата, а не борба за оцеляване, точно тоя м'ръсник го казва, на който само охраната му струва колкото подаянията за тези хора.Кой бе, кой го избира бе????

41

(-_-)

преди 5 години

Ще дойде видовден и тогава ще разберете какво причинявате на тоя измъчен народ. Не ще се скриете - ще ви открият.

40

Анонимен

преди 5 години

"Борисов за хората с увреждания: Става въпрос за много пари!"Много са. И не си спрял да ги крадеш.

39

Борисов 3

преди 5 години

"Ако всяко правителство досега си е вършело работата, нямаше да се налага да правим по три сгради наведнъж" - т.е. предхожните му две правителства нищо не са направили и това май толкова ще свърши. В кражбите затова пък преуспяват, затова сме най-корумпе страната в ЕС.

38

Анонимен

преди 5 години

Партиите са здрави и нямат нужда от социални помощи субсидии. Спират се субсидиите на партиите, дават им се купони, ваучери, талони или винетки, както искат да ги нарекат, държавата им плаща разходите, когато представят фактура и Сметната палата провери разходите. Така се прави, за да има пари за хората с увреждания. Оядени мутрри всеки ден по телевозора приказват глупости и дават хляб и на джурналистите от Бенете, Битити и другите подлизурковци.

37

Анонимен

преди 5 години

За многохилядната администрация (все гербери) пари има, за депутатски и министерски заплати пари има, за ведомствени жилища на същите пари има, за лукс служебни коли пари има, за командировки в чужбина пари има, за стадиони и площадки, за пенсионерски клубове в обезлюдени села и градчета от селски тип- пари има... ми то милиарди станаха до тук. Половината от гореизброените са ненужни и безполезни.

36

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен.Вие пак сте по-добре от мен защото сте трудо-устроен.Аз пък,съм пенсионер по възраст и благодарение на топлите грижи на Правителството ,почти съм се надвеси над "трапа" и чакам следващото"увеличение" на жалката ми пенсия,че да падна в него,защото и цената на едно погребение е вече повече от нея.Малко страшничка и неприятна е истината,но не виждам светлина в тунела.

35

Анонимен

преди 5 години

За редник Киро с едно щракване на пръсти се намират 58 млн. от воле, а за хората с увреждания е голям проблем и пари няма.Кой знае още колко редници намазаха досега, но нали не ги знаем?!

34

Анонимен

преди 5 години

За НПОтата има!За дже,ндър организациите, беше приготвил(в декларацията изрично беше подчертано че тези организации,трябва да се спонсорират от Държавният Бюджет)......за пришълци и шведи има само НЕ и за реално нуждаещи се!!!!За ТОЛ системата допълнително отпуснаха още 180милиона над предвиденото.....после някой ще лапне концесията на готово.....

33

Анонимен

преди 5 години

До 28ми !Ми Тиквата сам си присвои всички дейности....Борисчо нареди това,Борисчо нареди онова.....!Всичко заслуги за него ,да се чудиш за какво са министрите и армията от бюрократи......А като се има впредвид Борисчо,колко е просто.ват.....

32

Анонимен

преди 5 години

Как не го е срам да се подиграва на тези хора.Защо все някой говори от наше име? Ние сме не по-малко пълноценни хора от нормалните. Дори в някои случаи ви превъзхождаме!