105

Анонимен

преди 5 години

До Башка Лудпонеже ще метете всички налични, добре ще е сега да се обозначите кои свте, че ако решим дали ставате за нещо, да ви изберем!

104

Червен фен

преди 5 години

Искам да препоръчам на организацията другата година за Бузлуджа да има повече места за кюфтета и кебапчета, да има и безплатна шарена сол. Аз си взех и за вкъщи, за това и отидох само и да слушам малко Брегович. Като почнаха да говорят другарите и другарите, си тръгнахме защото стана скучно.

103

Анонимен

преди 5 години

Станишеф 2-ри да вземе да спечели поне едни избори за БСП, и тогава да иска други. Щото се сещам само за поне 10 поредни загубени. Поста в ПЕС си го купи с държавни пари с поръчката за Сименс. Това не се брои.

102

Башка Луд

преди 5 години

Тези се размърдаха!И вас ще изметем, га.дове!Всички и вас и ГРОБ и париотите! Всички ненаяли се стомахчета!Кръвопийци недни, изедници! Часът на разплатата иде!

101

мухахах

преди 5 години

Олееееееееееееее, каква идилия!!!! Приватизаторката /крадлата/ на Техноимпекс говори за социална справедливост!! Приглася и Кирчо Добрев контрабандиста хванат с 800 000 $ в куфарче на Кулата !! Документирано!! В триото се включва и "честния Съсел" дето предложи Пеевски за шеф на ДАНС!!!!! И за да бъде картинката пълна "рупорът" им е съдружничка на Цветан Василев !!! Аферим!

100

Ха-ха

преди 5 години

Ако *** иска да спечели някакви избори,то най-първо трябва да се отърве от тези съпартийци,които просто отблъскват хората-като Съселчо,Свинаря,Дългия инкасатор и прочее пренеприятни личности.Впрочем,как ще и се вържат че е против Истанбулската конвенция,след като СерГей е един от най-видните и защитници?

99

Бай Курти

преди 5 години

Много и млади червени другари и другарки .Червената планета е близо бързайте да отидете там.Г-жа Лъжа там ще Ви създаде рая и там срещу кебапче и скандирания ще си живуркате* добре.

98

Станишев без пари

преди 5 години

Явно Станишев е изхрчил парите от тройната коалица и отдаването на ДАНС поднаем на Пеевски. Точно той да говори за управление и просперитет е смешно и жалко. Още по-жалко в, че има кой да му се връзва.

97

Дрън-дрън

преди 5 години

"Затова БСП трябва да работи, за да предизвика и спечели предсрочни парламентарни избори." То БСП може и да ги предизвика, ама ще ги спечели на куково лято. До г-жа Лъжа застана г-н Лъжа. Не сме забравили как каза, че и да го изберат за евродепутат, няма да отиде в Брюксел. Той сам не си вярва!

96

cazzo duro

преди 5 години

Мисля, че е коректно уважаемия сайт да представи и пресконференцията на ГЕРБ днес. Нали трябва да се видят всички гледни точки??

95

мухахах

преди 5 години

Евала на Нинова!! 3000 кебапчии ги разду на 75 000 :))

94

ПроСоТо

преди 5 години

мдааа...Само тоя не трябваше да го вадят от гардероба..В техен интерес е повече да не го показват..

93

бай ганьо

преди 5 години

БСП НЕ ТРЯБВА ДА СТЪПВА ДО ВЛАСТА! ДАНО СТЕ УМНИ! МОЖЕ ДА КРИТИКУВАМЕ ГЕРБ - ДА , НО НЕ БСП ТЕЗИ ДЕМАГОЗИ И ДР

92

Ха-ха

преди 5 години

Каскетите хич не са добре с главите. Ама тоя мишок е изключение. Като усети че спират кранчетата се намести в европарламента. Сега ще кюта там до пенсия, благодарение на тия дето не са добре с главите.

91

Дам!

преди 5 години

Браво, Нинова, браво! До вчера цяла България ликуваше и ви симпатизираше за отхвърлената Истанбулска конвенция! А днес? Абе, п ат к о заспала! Заради твоите глупости БСП загуби спечелени избори за парламент! С кой акъл сега каниш и позволяваш да се изказва на Бузлуджа еврейскя п л у ж ек Станишев? Браво, Нинова, пореден автогол! По жестока антиреклама на БСП дори Сорос не може да измисли! Евала, булка, ти бетонира комунистите от ГЕРБ за цял мандат!

90

Радост вкъщи

преди 5 години

Бате Серго - Президент!Крис Вигенин - Първа дама!

89

Анонимен

преди 5 години

Вервайте ми.

88

Швестерче

преди 5 години

Те, тези сладури Станишев, Вигенин и Мелихов са много палави! Много им се радваме в нашата дружинка.

87

Анонимен

преди 5 години

Тоя по-добре да разкаже как назначи *** Меликов на държавна работа със заплата от 16 000 лв. И за червените прашки да разкаже!

86

избирател

преди 5 години

Бяхме позабравили съсела.Той си въобръзява че не си спомняме как си отиде с наведена глава и как се кълнеше че няма да остави един спокоен ден на Бойко.Е не му остави един спокоен ден, но България сега е друга.Има работа за младите. Заплатите са в пъти по-големи. Аз виждам светло бъдеще без БСП да трови политическия живот.