449

Анонимен

преди 5 години

В един прекрасен свят виждам Корнелия и Бойко да яздат заедно на кон и да се разхождат пасейки стадото

448

Анонимен

преди 5 години

Кученцето на Меркел, как ще се измъкне този път...ще чака да хвърлят камък по стъклата му и ще каже" не искам кръв между българи.подавам оставка"

447

Плагиат

преди 5 години

Тоя явно чете нон стоп този сайт,където един непрекъснато крещи-Мачкай,Бойко.

446

Анонимен

преди 5 години

Започнахме годината със странно убийство, продължихме с убийството на един сикаджия, бизнесмен касичка на ГЕРБ. Вдигна се тока.Плака на Путин и се моли да му прости за южен поток.А сега ще плащаме на Турция тройно.Никаква БСП.Да продължават герб с управлението докато не почнат да ги бесят по улиците.Бсп им е спасението.Затова още ГЕРБ, докато сринат всичко и изтеглят още 16 милиарда. Докрай докато се ликвидира всичко.Или народа ще узрее и ще ги изгони не с избори, а с подръчни средства.

445

Анонимен

преди 5 години

Фалшифицират изборите, фалират банката на която връчваха награди за "банка на годината".Изнасят оръжие за ИДИЛ, произведено от соц. заводите на Живков.Подписват ИК без да мислят, стига НПО да смучат пари от бюджета.А после пенсионерите им виновни и болните деца.

444

Анонимен

преди 5 години

На Бузлуджа имаше сбирка на 80 - те процента на Иво Христов от БСП.

443

Анонимен

преди 5 години

Къв Шенген, ние сме вече в еврочакалнята със скъсани потури и чакаме Юнкер да ни целува по тик.вата:)))

442

Анонимен

преди 5 години

Кво става с Шенгена?

441

Анонимен

преди 5 години

Брато, те не знаят къде да го прочетат, ти им набиваш обръчите.Те само знаят да си пуснат китайския компютър и да прочетат новините за първия си вожд и неговите любими панелки от стиропор.

440

Анонимен

преди 5 години

Доклада на държавния департамент на САЩ е дал "прекрасна" оценка за управлението на ГЕРБ. На БСП не вярваме, но на братята американци вярваме:)))

439

Анонимен

преди 5 години

Калинки бе...Къде онази първата калинка на фонд земеделие, която се оказа с фалшива диплома:)))Баща и пожарникар.Вашия Борисов като партизаните ги назначава.Комунист 1,учил се от Живков и Симеон:))))

438

Анонимен

преди 5 години

10год. Бойко ви блъска като мачка у дувар на изборите. 2 пъти ви подава оставка, че дано спечелите, но знае че не можете.Айде стига с тези престъпници-милиционери от герб

437

7

преди 5 години

"Събра ни болката, че сме най-бедните...." Ей на това се казва гьосуратлък! Тя, бедната, пратила сина си да учи в щатите, а що не го прати в Москва на държавна издръжка, както беше по бай Тошово време...А и като цяло - отвратих се наистина от цялото това сборище. Една бабушкерка сложила блуза " социализъмът е секси", веят руски байряци, една младежка каза, че не работи защото била неграмотна и не искала да работи, другите ръкопляскат, чаши на сергия по 5 лв и тая накрая закърши гьобеци. СРАМ!

436

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКомунистите от ГЕРБ са най некадърните управници---да бе, изобщо не могат да се мерят с оня босилек Румен Гечев, дето направил долара 3000лв, с Орешарски, който докато се криеше из канализациите обраха КТБ, фалита на Луканов и т.н. и т.н.

435

Анонимен

преди 5 години

Всички бивши комунистически партии от Източния блок се саморазпуснаха от срам от престъпленията си. Нашите комунисти обаче си останаха алчни, нагли и безсрамни,... и същите национални предатели! Пак власт сънуват - болни хора, извън реалноста!

434

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2 трола от ГЕРБ с по няколко коментара...Ами да сменим плочата 10 г. слушаме вицовете на Борисов.Съд за ГЕРБ и спиране финансирането от германската фондация. Кви *** бе! 10год. Бойко ви блъска като мачка у дувар на изборите. 2 пъти ви подава оставка, че дано спечелите, но знае че не можете.Никога БСП няма да спечели изборите с престъпленията,извършени към народа.На сериен убиец ключ за къщата не се дава.Разберете- Народа ви мрази завинаги,освен алцхаймерите пенсионери.

433

!

преди 5 години

На цоцалистите само мачкане и грабене им е в главата.

432

Анонимен

преди 5 години

Права е тази социално-слаба девойка приватизирала външнотърговско предприятие за жълти стотинки и сега явяваща лидер в БСП да казва че народа бил ограбен и беден. Нали тя лично е участвала в ограбването при приватизацията и знае много добре какво е правила. Истерясала е да дойде на власт за да продължи да прави същото. Алчно и злобно женище бре! Да ходи при сина си в Америка! Грижа я било за бедните - да бе, да!

431

Dinosaurus

преди 5 години

Пием, пеем, пушим, дамаджани сушим!Особено като всичко е на аванта, само срещу бурно ръкоплясканеТе и кръчмарските родолюбци по механите са "клали люто" султана на юзче люта ракийкаА после си пукали челата от теманета...Тука милионерка-капиталистка ми агитира социализъм, след като си е скрила синчето в Америка "на убаво"! Тя ще оправи на моя син живота, ура. И Станишко слязъл от Европейския небосклон, оставил си имението за 20 милиона - и той ще ни оправя, три пъти ура, другари, КПСС-БКП !!

430

Анонимен

преди 5 години

Активи за над 300 млрд. долара, бяха продадени за стотинки от Костов, и Корнелия Нинова облажи богато от тази приватизация закупувайки предприятия за стотинки. Заради тях пенсиите са малки, а тези дърти *** отишли там да и ръкопляскат без да си дават сметка че тя е техния грабител.