10

Walrus

преди 5 години

Бях чувал за една история, където по времето на сесиите за Аби Роуд, лежала на някакво легло в студиото, докато Бийтълс са записвали албума и намерила някакви бисквити, които били на Джордж и ги била изяла. След това Джордж побеснял и малко по-късно избухнал скандал между Ленън и Харисън.

9

Гост

преди 5 години

Ако не бяха слаби ангелите на Ленън,бог да го прости, Бийтълс може би щяха като Ролингстоунс да свирят дълго време заедно, тая почва да се мъкне навсякаде с групата на интервюта, репетиции и т. н.,дори Маккартни взема дъщеричката си на репетиции след като и тя е там, но Ленън така и не се осъзнава и не може да се освободи от този кърлеж.

8

анонимен

преди 5 години

Голяма кобра! Голям вампир! И за пари се говореше, че била взела, за да разбие Бийтълс. Както е тръгнало, ще надживее и останалите двама от групата. Жал ми е най-много за Джордж Харисън.

7

???

преди 5 години

До Анонимен85-годишна? Що ли си мислех, че е на 79, ама карай-----------------------щото мислиш, че са набори, ама не са.тая е със седем години напред и вече е съвсем изкукуригала:-)

6

Минувач

преди 5 години

Ако не беше съпруга на Джон Ленън тази дама никой нямаше да и обръща внимание освен един тесен кръг сноби и уж борци за световен мир. Обаче има пари,плаща на клакьори и рекламни агенции и си мисли че е върха в музиката и живописта.

5

Анонимен

преди 5 години

Тази е толкова антимузикална ,че ако се чуе на запис и разбира малко от музика трябва да си посипе главата с пепел и никога да не се докосне до музика.

4

Анонимен

преди 5 години

На Йоко Албумите ги знаем. Едно крякане като кокошко.

3

annybody

преди 5 години

Йоко ще бъде запомнена най-вече с това, че съсипа групата-основател на модерната рок музика - какво повече очаква, и най-вече, защо продължава да плаши хората с отровата на самото си присъствие в публичния живот?Комплексарите по правило са грозни, прости и с космическа мания за величие, по-страшното е, че добре захранват медиите да тиражират агресивността си.

2

Анонимен

преди 5 години

Човекът, който съсипа Бийтълс.

1

Анонимен

преди 5 години

85-годишна? Що ли си мислех, че е на 79, ама карай. Винаги ще си остане вдовицата на Джон. Да е жива и здрава!