86

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89Само че като идат в германия и изведнъж забравят къде са отишли, стават нагли, и претенциозни, без да имат никакво основание. Започват да се държат абсолютно неприемливо и презрително към хората, които са ги приели. Това е абсолютна гадост. Никой с нищо не им е длъжен. Виждаме ги колко струват, в собствените им държави всеки ги мачка и унижава, а като дойдат в Европа изведнъж им пораства работата. Наглеци. Писна ми. Въобще не ми се реве за тях. Изобщо.

85

до 89

преди 5 години

Може да си искат, но Германия не е ластик да се разтяга и да приеме целия свят. сори. Да се отправят към Русия и Китай - там живота е прекрасен.

84

Анонимен

преди 5 години

Тези хора искат правото да идат в Германия. Основно човешко право!

83

Анонимен

преди 5 години

Правилно. Бежанската вълна трябва да спре. И никой повече да не се възползва от демокрацията и да си тика своите обичаи и начин на живот в Европа. Всеки да си стои там, където му е мястото и там да си живее както си иска. Това вече мина всякакви граници. Времето на сълзливите излияния мина.

82

Анонимен

преди 5 години

Баба ти е била филистинка.В Палестина са живели филистимляни, племе унищожено от агресивните юдеи, които се преместили в тези земи от Египет.Друга част от египетските евреи са избягали от гнева на фараона в Етиопия. Те също са евреи, макар че имат твърде силен тен. Управлявани са от Савската царица, която специално ходила при цар Соломон в Йерусалим, за да бъде заплодена.

81

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 55ти си един изключително умен човек!Аз подкрепям твоето разумно и полезно предложение. Точно така трябва да се постъпи с тези хора, които искат хем да живеят извън родините си, хем не щат да променят традиционните си обичаи, хем твърдят, че са много трудолюбиви и че искат да работят.Ето, ти предлагаш добра възможност всичко това да се реализира!

80

реконкиста

преди 5 години

Арабите обратно към Арабския полуостров,африканците към Африка.Европа е за европейските народи.Ислямът няма място тук.

79

Анонимен

преди 5 години

Тоя чак се писал БЪЛГАРИНА. Алоооууу, стига си срамил името на българите.

78

Анонимен

преди 5 години

Най-обичам глyпаците да ме "учат". :)

77

БЪЛГАРИН

преди 5 години

Бегай чети, извън темата е да те уча! :D :D :D

76

БЪЛГАРИН

преди 5 години

Наивник и ***, слепец да не виждаш организираните схеми!Аз живея 20 години в конгломерат с такива животни - техните ги наричат животни не е моя измислица, достатъчно мнение на пряк съжителстващ гражданин съм натрупал! :D :( :(

75

Анонимен

преди 5 години

"Дори в библията е отразено, че Исус проповядва в синагогата сред юдеи и елини..."Ахахах... в синагогата казваш. :))) Християнските храмове не се ли казваха църкви? Синагогата не беше ли юдейски храм? Ахахаха!!! Та я да се върнем пак на въпроса, какво викаш било коренното население на Палестина? Ахахахах!!!

74

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИНАПриятел, пий си хапчетата по-добре.Въпрос за размисъл - а преди християните, за които говориш, тази земя е седяла празна ли? Господ е сложил табелка "Резервирано за християните, моля изчакайте ги 50 000 години!". Така ли? И всички са заобикаляли тази земя? Така ли?

73

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Няма значение - филистимляни! Дори в библията е отразено, че Исус проповядва в синагогата сред юдеи и елини.../подсказка 😉

72

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИНАКазва се филистинци и са тракийско племе. Нищо общо няма с християнството. Те дори не са подозирали, че векове по-късно след тях някой ще рече да създава някакво си християнство.

71

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Никой не споменава коренното население, ортодоксални християни на Палестина: филистимляни и елини -които са си оригинално чернички, но не са араби...

70

Анонимен

преди 5 години

До БЪЛГАРИНАХристияните ли са коренното население на Палестина? Ахахаха!!!

69

Анонимен

преди 5 години

"Не е от незнание!Всички арабели са много добре информирани и дори неграмотни имат адвокати и активисти които попълват и насочват за всички документи"---Ти си голям наивник и глyпак. Арабелите ли са пpости да си дават парите на адвокати, които няма да им свършат работа? Ако е добър адвокат, нали ще му е пределно ясно, че това няма как да свърши работа? Попълвали им документите... Пффф... И какво като им ги попълнят? Ще им кажат "не става!" и до там! Мисли малко! Ако е организирано ще е умно!

68

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Няма нужда льольо да ни казва за какво да ревем, защото мюсюлманите не са коренно население от Палестина, Льольо.... !!!!!

67

БЪЛГАРИНА

преди 5 години

Не е от незнание!Всички арабели са много добре информирани и дори неграмотни имат адвокати и активисти които попълват и насочват за всички документи