19

Shark

преди 5 години

Неграмотни писачи

18

Анонимен

преди 5 години

Мен са ме питали чужденци на развален Английски и съм ги разбирал. Английския е важен , ако ще минаваш границата или ако искаш да сваляш чужденки.

17

Анонимен

преди 5 години

Бареков полиглот

16

Анонимен

преди 5 години

А не може ли евродепутатите да си изкарат шофьорски книжки?

15

Armagedon

преди 5 години

До Име 27.Ами уж сме им работодатели,който очакват те да си вършат работата за която сме ги изпратили в наш интерес.Но като всички чиновници и те си мислят че са там за да им изпълняваме желанията.И е крайно време да бъдат натикани в"килера" заедно с политиците,за да разберат,какво всъщност ни е на нас,тези който им отстъпваме правото да ни защитават.Реформа или разпад. други алтернативи няма.

14

Armagedon

преди 5 години

До Анонимен 24.Умението с малко думи да кажеш много неща е върхът на ораторството.Нито мястото,нито времето позволяват да се пишат или говорят "изпразнени"от съдържание думи или речи.Аз и затова уважавам хора които владеят изкуството на ораторството,защото аудиторията бързо схваща основната им мисъл.Ако например си политик но не си добър оратор е да си като специалист но не добър администратор,което означава посредствен.Или казано просто безнадежден.Защо да говориш много ако не казваш нищо.

13

Анонимен

преди 5 години

Който иска да става евродепутат да знае всички официални езици на ЕС и да носи на пиене като шефа

12

Armagedon

преди 5 години

Съгласно Европейските директиви,евродепутатите трябва да ходят с велосипеди на работа а не да ги возят с мерцедеси,последен модел.А относно езиците на които трябва да говорят шофъорите,смятам че изобщо не е нужно да имат шофъори,защото велосипеда не е рикша и не се нуждае от комуникация.А и ползвайки велосипед,евродепутатите ще допринесът със собствен почин за екологията и ще бъдат по-здрави и умни.А и ще дадат достоен пример и на депутатите на местните Парламенти.Така,че няма нужда от конкурс

11

Анонимен

преди 5 години

То па понеже Канада цялата е в Евросъюза, та мани-бегай.

10

Гoшу

преди 5 години

"Причината е изискване шофьорите на евродепутатите в Брюксел, Страсбург и Люксембург да владеят два езика, като английски, френски и немски - на ниво над средното."-----Евала, точно два са изброените. Ама и IQ-то трябва да е като на джурналист от Днес-а :) А иначе за дискриминацията. Днес пуснах много постове, че съм ЗА Истанбулската Конвенция и казах защо, всички постове ми бяха изтрити и получих за пореден път БАН :))) Та сега през ТОР пиша. Ами това е да си в сайт, чийто собственик е от БСП

9

Анонимен

преди 5 години

Естествено че са против изискването да се знае от шофъора над средното ниво език . Това ще означава дипломатите или евродепутатите да плащат на шофьорите си повече пари или колкото на местните служители които си знаят правата.

8

Стамат

преди 5 години

И 100 езика и нечовешки професионали умения и робство до умиране... Ае улево!

7

Анонимен

преди 5 години

Ех, те повечето ес чиновници не говорят на ниво над средното, освен на родния си език, а бг чиновниците и него не говорят добре, ама шофьорите им трябва да са полиглоти, вероятно с пи ейч ди-та! гнусни парвенюта!

6

Нестор

преди 5 години

Испания е права, половината свят говори испански но къде се говори немски освен Германия, Австрия и отчасти Швейцария?!

5

След 800 дни

преди 5 години

Ми то скоро ше стане дискриминация ако назначат някого побеже бил висшист, а друг не щото бил ***, пардон само със средно. Тия в Европа отдавна са се отклонили от правия път и ше стане страшно скоро, а те в ръце не могат да се вземат, вервайте ми.

4

Доц. д-р Чоко Боков

преди 5 години

както са го подкарали евроите, очаквайте това да се иска за определена позиция стаж и образование също да ен дискриминационен подход.

3

Анонимен

преди 5 години

"Френски, немски или английски? Това вече е дискриманиця!"Дискриманиця е, че не владеете собствения си език като българска медия. За сметка на това мърсите езика ни в статиите си с тонове чуждици, които владеете до последната запетая.

2

Анонимен

преди 5 години

Ахххахахааа! Верно бе, три грешки в една дума :D Тове вече сигурно е рекорд даже и за вчера-беге. То и думата е такава, че не я прочиташ докрай, и не се набива на очи, ама все пак...

1

Ега ти!

преди 5 години

ДискримАнИцЯ ???