6

Нина

преди 5 години

Татяна си беше харесала и Дейвид Варод и уж беше ужасно влюбена в него, но уви - явно 4-5 години е максимумът, който един мъж може да изтърпи тази жена. Интелигентна е, защото се възползва от влиянието на мъжа си, затова беще PR на холивудски продукции. Колкото до "чаровна" - това включва добър нрав, а нейният е жлъчен. За симпатична да не говорим - да живее силиконът и химията.

5

Катя

преди 5 години

Чета коментарите и се смея! А, вие с какво сте по-успели от жената и кои сте, че да "съдите". Щом са я потърсили за интервю, сигурно е интересна или нещо е постигнала. Момчето си я е харесал, нито е беден, нито грозен, явно се обичат и са заедно заради това. От интервюто личи, че е интелигентна, виждала съм я при Милен Цветков, много ерудирана и чаровна. Нина явно е запозната с броя на браковете й, явно събира "съсипаните". Жалки сте, завистливи и злобни. Желая щастие и на двамата.

4

Нина

преди 5 години

За Татяна Педерсен този брак е 4-ти поред. Защо се омъжва изобщо за това младо момче??? Ще съсипе живота му, както е успяла да съсипе живота на всички, с които е била. Много скоро ще я разберат що за човек е - много зла и подла. Жалко за момчето...

3

тТт

преди 5 години

Брак, деца? Глупости! Ще**е каката и до максимум година, кой откъде е! "Хвани кака, че да те отрака!" - народа го е казал.

2

Анонимен

преди 5 години

На медийния небосклон,нов *** кандидат за 5 минутна слава,прави излияния които не интересуват никого.

1

Анонимен

преди 5 години

Каква поредна футболна драма, драги зрители...