16

убеден

преди 5 години

Метър и петдесет съм с вдигнати ръце, освен да раздавам "компетентни" оценки, какво друго ми остава?!

15

махнете снимката

преди 5 години

че като я гледам получавам спонтанна ерекция !

14

убеден съм ,че

преди 5 години

тази мома на снимката никога не е ставала мис вселена , но е много по-красива от всички кифли които са ставали мис вселена !

13

Иванова

преди 5 години

До За протоколаТози който стана бизнесмен беше по-добър в секса ! Обичаше да общува , да се нагажда според желанието на другите , обичаше да показва ,че иска да им е полезен ! Винаги е гледал първо аз да съм задоволена ,а своето удоволствие оставаше на второ място ! Докато този който стана заварчик беше по-затворен тип обичащ да угажда на себе ! С него не съм правила много секс , най-много 5 или 6 пъти ,и поне в 4 от тях той свършваше първи и дори не продължаваше докато и аз достигна оргазъм

12

За протокола

преди 5 години

До ИвановаСексуалният атлет ли стана заварчик в завод? Или той се оказа бизнесменът?

11

Иванова

преди 5 години

Имах два съученика / братя близнаци от зодия лъв / ! Съдбата така е отредила ,че правих секс и с двамата и мога да кажа ,че единият беше много добър , а другия беше направо като инвалид в леглото ! Нали са от една и съща зодия ,защо единият прави хубав секс ,а другият не ?! Също така единият стана бизнесмен и заможен ,а другият стана заварчик в един завод ! Могат ли астролозите да обяснят защо двама души от една и съща зодия при това двама братя близнаци са толкова различни ?!

10

ненормалници

преди 5 години

Все още има хора ,които вярват в съществуването на Бог ,ангели ,дяволи ,вярват на хороскопи и ,магии и прочие ! Астрологията въобще не е наука , астрологията е шарлатанство ,което използва сложни изречения от науката като се описва как действали звездите и планетите на родените под еди коя си зодия ,колко секси били ,дали ще им върви в бизнеса и прочие глупости ! Това дали правите хубав секс не зависи от зодията ви ,а зависи от ДНК-то което сте наследили от родителите си !

9

Мар

преди 5 години

Най-пълничките са най-нежни ;)

8

Зодия Овен (Коч)

преди 5 години

С това създание от снимката мога да съм и груб и нежен. По нейно желание, както го предпочита.

7

Esc.

преди 5 години

И за жените скорпиони важи същото. Съберат ли се два скорпиона може с дни да излизат от спалнята само до банята и до кухнята за малко. И там пак да си правят същото, дето и в спалнята. Скорпионът винаги ще те цени и уважава, но само ако му отвръщаш със същото. И гледай да не те намрази. Мразят до краен предел.

6

bluesky1

преди 5 години

на рояци точка ком

5

Анонимен

преди 5 години

До Менко на 49 вдовецприм.атът без фантазия си мисли, че всички са като него

4

Анонимен

преди 5 години

Това за раците изобщо не е вярно! Нищо романтично няма в тях! Може да се стараят, но определено не им се получава.

3

Ястреб Османлията

преди 5 години

Всички от яcтре6овото племе са най-страстните любовници! Питайте която и да е овца или козичка.

2

Анонимен

преди 5 години

някой видя ли на какъв линк ни изпращат

1

Зависи

преди 5 години

Всичко зависи от характера и възпитанието на отделния човек, а също и от това, какво е отношението му спрямо съответната жена.Ако е влюбен в нея и иска да я задържи за себе си, той ще се държи с нея по начин, съвсем различен от начините, по които третира тези, на които плаща за секс или онези, които избира за еднократно приключение. Това е от значение, а спецификата, която зодията придава на характера му, е само допълнителен щрих.